Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Απολαμβάνει τη βόλτα της με το φουσκωτό

Το μπάνιο της στη θάλασσα πριν τη συναυλία στα Χανιά

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρίσκεται στην Κρήτη, με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στα Χανιά.

Εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όμως, η τραγουδίστρια απολαμβάνει και μερικές στιγμές χαλάρωσης στη θάλασσα, δράττοντας της ευκαρίας να εκμεταλευτεί μια από τις πιο ωραίες παραλίες της περιοχής.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της στη θάλασσα στην παραλία της νήσου Χρυσής, νότια της Ιεράπετρας. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη φορά το ολόσωμο μαγιό της και τα γυαλιά ηλίου της, καθώς έιναι ξαπλωμένη στην άκρη μιας φουσκωτής βάρκας και απολαμβάνει τον ήλιο.

Στη δημοσίευσή της, αποθέωσε τις ομορφιές της Κρήτης, γράφοντας: «Κρήτη μου με τα όμορφά σου νησάκια που είναι στην αγκαλιά σου. Εδώ στη Χρυσή 7,5 ναυτικά μίλια νότια της Ιεράπετρας... ανασύνταξη ψυχικών και σωματικών δυνάμεων».

Η δημοσίευσή της


Λίγο καιρό πριν, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε συνέντευξη στο «Στούντιο 4» μιλώντας για τη ζωή της πάνω και κάτω από τη σκηνή. «Νομίζω ότι ο κόσμος βλέπει μια αλήθεια πάνω μου που δεν έχει καμία διαφορά η Άλκηστις στη σκηνή και έξω από αυτή» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το πάθος και η όρεξή μου να συνεχίζω να ψάχνω δεν έχει μειωθεί ούτε χιλιοστό. Βλέπω τρεις γενιές στις συναυλίες μου. Βλέπω το παιδί των 10, τη μαμά και των μπαμπά των 35 και τη γιαγιά. Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα».


Αναφορικά με το παρελθόν της και το αν μετανιώνει για κάτι, δήλωσε: «Κάνοντας ένα flashback στο παρελθόν ίσως έπρεπε να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μου. Είναι τέτοιο το πάθος για το τραγούδι και τον κόσμο που τα φέρνει όλα σε μια ισορροπία».

Συμπλήρωσε επιπλέον: «Δεν είμαι show woman ακριβώς. Αλλά αυτό το συνεσταλμένο, κλειστό κορίτσι της δεκαετίας του '70 προχώρησε, δούλεψε. Ψαχνόμουν να γίνω καλύτερη, να κινώ καλύτερα το σώμα μου και να μεταφέρω ειδικά στο εξωτερικό, μέσα από την έκφραση της φωνής μου, τι θέλω να πω. Αλλά όλα έγιναν αργά, ωραία και συνειδητά».

Τέλος, μίλησε για την αγαπημένη στιγμή στην καριέρα της. «Μία στιγμή από όλα αυτά τα 50 χρόνια καριέρας, θα διάλεγα τη στιγμή της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004. Δεν ακούγαμε τίποτα και όταν βγαίνω από το στάδιο, ακούω το "ααα" και όπου έβλεπα, ήταν χρώματα, χαρούμενοι άνθρωποι, φωνές, νομίζω είναι μια τρομερή στιγμή. Και τη στιγμή που έλεγα τα "Παιδιά του Πειραιά". Είδα ένα τεράστιο φεγγάρι, τον κόσμο, τα χρώματα και βέβαια το τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι», είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε -συν μια- συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού - Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα


Σήμερα ο δεύτερος γύρος των εκλογών στη Γαλλία με ανοιχτό ενδεχόμενο να έχει η άκρα δεξιά την κοινοβουλευτική
πλειοψηφία


Επίθεση του Παντελή Καναράκη στη Ναταλία Γερμανού: Έβριζε τη Μενεγάκη πίσω από την πλάτη της - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr