Ίαν Στρατής για Ηλία Ψινάκη: Δεν ξέρετε πόσο πολύ κρατήθηκα

Ίαν Στρατής για Ηλία Ψινάκη: Δεν ξέρετε πόσο πολύ κρατήθηκα

Ο Ηλίας Ψινάκης του είχε πει στον αέρα ότι είχε αρνητική γνώμη για εκείνον επειδή «δεν πήγαινε» τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη

ianstratis
Ο Ίαν Στρατής μίλησε για πρώτη φορά, αναφορικά με το σχόλιο που του έκανε ο Ηλίας Ψινάκης πριν από λίγο καιρό, στον αέρα της εκπομπής J2US, με στόχο τη Μαίρη Συνατσάκη, σύντροφο του τραγουδιστή .

Από τη θέση του guest κριτή, ο Ηλίας Ψινάκης είπε στον Ίαν Στρατή που διαγωνιζόταν στο μουσικό σόου, στα τέλη του Απριλίου: «Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» με τον τραγουδιστή να μην του απαντά.

Το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου, ο Ίαν Στρατής ρωτήθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με αυτό, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου ήταν καλεσμένος και μεταξύ άλλων, της απάντησε ότι κρατήθηκε πολύ για να μην απαντήσει στον μάνατζερ.

Δείτε το βίντεο μετά το 6ο λεπτό
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2j61l25t6yx)
Κλείσιμο

«Δεν ξέρετε πόσο πολύ κρατήθηκα με τον κύριο Ψινάκη, αλλά δεν θέλω να πω παραπάνω γι’ αυτό. Ας πούμε ότι κρατήθηκα, ας μείνουμε εκεί» είπε αρχικά ο σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια αποκρίθηκε: «Εντάξει, εγώ αυτή την αντίδραση που είχες θα ήθελα από σένα, δεν θα ήθελα κάτι άλλο. Αν μετράει η γνώμη μου, έστω και λίγο, θεωρώ ότι οποιαδήποτε άλλη αντίδραση δίνει μια βαρύτητα που δεν χρειάζεται».

«Δεν χρειάζονταν σίγουρα αυτά τα λόγια που είπε ο κύριος Ψινάκης» πρόσθεσε ο Ίαν Στρατής.

Τι είχε συμβεί ανάμεσα στον Ίαν Στρατή και τον Ηλία Ψινάκη

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της κριτικής στον Ίαν Στρατή και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όταν ο Ηλίας Ψινάκης είπε απευθυνόμενος στον Ίαν Στρατή: «Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο guest κριτής του J2US με τον Ίαν Στρατή να μην δίνει καμία απάντηση και να χαμογελάει.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vlmtrmjboh)

«Άρα, ούτε και εμένα» αποκρίθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς είναι από τις πρώτες Ελληνίδες που βγήκαν δημόσια και μίλησαν για το #metoo, με τον Ηλία Ψινάκη να της απαντάει πως εκείνη τη συμπαθεί και μάλιστα πάρα πολύ.

Η αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη
Η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε το παραπάνω στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και είπε αρχικά: «Το έβλεπα στο Web Tv και είχε μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Και ξεκινάει η πρώτη ατάκα του Ηλία Ψινάκη “Δεν σας συμπαθούσα λόγω της γυναίκας σας” και χτυπάει το τηλέφωνο από τον Ίαν και μου λέει “Το είδες;”. Και του λέω: "Το βλέπω τούτη τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kb1qz3zo0h)

Στη συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη τόνισε: «Αρχικά, το θεωρώ άδικο για εκείνον, δηλαδή πραγματικά τον βλέπω, τον θαυμάζω, χαίρομαι που υπάρχει αυτό το σόου και μπορούν να δουν κι άλλοι άνθρωποι τι κάνει, πόσα πράγματα έχει, το ταλέντο του. Το θεώρησα λάθος στιγμή και λάθος χώρο και όλο λάθος να αναφερθούν σε μένα. Επίσης δεν μου αρέσει το “ο κύριος της κυρίας”. Όπως δεν μου αρέσει να μιλάνε για μια γυναίκα ως προέκταση του άνδρα της, όπως αντίστοιχα να μιλάνε και για τον άνδρα ως προέκταση της γυναίκας του. Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό είναι αυτό. "Δεν σας συμπαθούσα, επειδή η γυναίκα σας..."».

Επίσης, η Μαίρη Συνατσάκη υποστήριξε ότι ορισμένα κινήματα έχουν πια φορτιστεί με αρνητική χροιά: «Έχουν αρχίσει να φορτίζονται πολύ αρνητικά λέξεις και φράσεις όπως το MeToo και ο φεμινισμός. Όπως και το "πολιτικά ορθό" πρώτα νιώθεις ότι έχεις πει κάτι λάθος. Νιώθω ότι έχει ειπωθεί τόσο πολύ η αντίθετη άποψη για αυτά τα πράγματα και προσπαθούμε να τα παρουσιάσουμε σαν το κακό πράγμα. "Ώχου, πάλι με το πολιτικό ορθό", "ώχου, με την πατριαρχία πάλι"».




Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε -συν μια- συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού - Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα


Σήμερα ο δεύτερος γύρος των εκλογών στη Γαλλία με ανοιχτό ενδεχόμενο να έχει η άκρα δεξιά την κοινοβουλευτική
πλειοψηφία


Επίθεση του Παντελή Καναράκη στη Ναταλία Γερμανού: Έβριζε τη Μενεγάκη πίσω από την πλάτη της - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης