Μαρία Μπακοδήμου: Συγκινημένη στο φινάλε της εκπομπής της - Δείτε το βίντεο

Ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ, είπε για τους συνεργάτες της

Με μια αγκαλιά στους συνεργάτες της, η Μαρία Μπακοδήμου και το «Γεια σου» έριξαν αυλαία και αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Αφού παρακολούθησαν όλοι μαζί ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τις πιο χαρακτηριστικές, αστείες ή συγκινητικές στιγμές που έζησαν στο πλατό της εκπομπής, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. 

Δείτε το βίντεο

«Μου είναι πολύ άβολοι οι αποχωρισμοί. Είναι η τελευταία εκπομπή του “Γεια σου”, περάσαμε δυο χρόνια μαζί» είπε η παρουσιάστρια χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της. Στην πορεία, ευχαρίστησε το κανάλι και τους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ, εσάς τους τηλεθεατές, όλα τα παιδιά στο κοντρόλ, όλα τα παιδιά στο πλατό… Εγώ πέρασα πολύ ωραία, αγαπηθήκαμε, συνδεθήκαμε… Αυτή η ομάδα είναι ίσως η καλύτερη που είχα ποτέ, έχει δουλέψει τόσο σκληρά. Έχει κάνει υπερβολή γι’ αυτό το αποτέλεσμα, άνθρωποι ακούραστοι, δημιουργικοί… Είναι μια ομάδα που τους αξίζει μια πολύ ωραία πορεία στην τηλεόραση. Καλή συνέχεια σε όλους, να είμαστε καλά, σας αγαπώ πολύ, φιλιά! Καλό καλοκαίρι!» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πού θα φτάσει η πράσινη κιλοβατώρα τον Ιούλιο - Τιμωρούνται οι ασυνεπείς καταναλωτές

Μητσοτάκης: Η ανάταξη του ΕΣΥ, οι 10.000 διορισμοί εκπαιδευτικών και η προβολή της Ελλάδας με το κλιπ των Coldplay


Την Πέμπτη απολογείται ο 44χρονος «Γιώργος» για τη δολοφονία του τοπογράφου - Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι Αρχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr