ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πίτσα Παπαδοπούλου για τη βία κατά των γυναικών: Κανένας που αγαπάει πραγματικά, δεν δίνει χαστούκι

Πίτσα Παπαδοπούλου για τη βία κατά των γυναικών: Κανένας που αγαπάει πραγματικά, δεν δίνει χαστούκι

Κακώς που υπάρχουν τέτοια περιστατικά σήμερα, γιατί οι άνθρωποι είναι πιο εξελιγμένοι, πιο μορφωμένοι, πρόσθεσε

pitsa-papadopoulou
Η Πίτσα Παπαδοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πρώτη της εμφάνιση με τη Βίκυ Μοσχολιού, το πώς διαχειρίστηκε μια δύσκολη συνθήκη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αρχικά, δήλωσε: «Στην πρώτη μου εμφάνιση, τραγούδησα μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού. Είχα πολύ τρακ κι ακόμα, έχω τρακ. Δεν αλλάζει αυτό. Δεν έχω εξοικειωθεί με το επάγγελμά μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ευτυχώς βέβαια, πάνω στην πίστα δεν σκέφτομαι τίποτα, μόλις βγω και πάρω το μικρόφωνο. Μόνο αυτό που τραγουδάω. Αυτό με έχει σώσει. Όλα φεύγουν τότε, τα πάντα, μέχρι να πιάσω το μικρόφωνο και να βγω στην πίστα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2jau652kia1)
Κλείσιμο

Αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πίστα, η Πίτσα Παπαδοπούλου δήλωσε: «Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ο πιο αθώος σε όλα, σε ό,τι ακούγεται και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Θέλω να πω, ότι πάντα υπήρχαν αυτά που ακούμε σήμερα, αλλά κακώς σήμερα που υπάρχουν, γιατί οι άνθρωποι είναι πιο εξελιγμένοι, πιο μορφωμένοι. Τα δικά μου χρόνια ήταν τουλάχιστον άνθρωποι του μόχθου, κουρασμένοι, αγράμματοι, δεν ήξεραν τι έκαναν. Αυτοί όμως, σήμερα, για ποιον λόγο; Όχι, "μ' αγαπάει και μου έδωσε ένα χαστούκι". Κανένας που αγαπάει πραγματικά, δεν δίνει χαστούκι. Είναι λυπηρό, λυπάμαι πολύ».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Εγώ το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, το αντιμετώπιζα όπως έπρεπε. Όπως νόμιζα ότι έπρεπε, έλεγα "δεν με ενδιαφέρεις" και μου έλεγαν "μα χωρίς εμένα δεν θα μπορέσεις να κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις" και απαντούσα πως δεν με νοιάζει, δεν με αφορά κι ας μην κάνω ποτέ τίποτα. Αυτή ήταν η αντίδρασή μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Απολύθηκε παρουσιάστρια που πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν, της είχαν δώσει «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης