Ιλάειρα Ζήση για τη γέννηση της κόρης της: Δεν πίστευα ότι αυτό το θαύμα βγήκε από μέσα μου

Η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου μίλησε για τον ερχομό του παιδιού τους

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Το ζευγάρι μίλησε στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Summer’s Cool», για τη γέννηση της κόρης τους και τα συναισθήματά τους, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Αρχικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Έψαχνα τις λέξεις για να αρθρώσω αυτό που μας συμβαίνει, αυτό που αισθανόμαστε από χθες. Δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν όλο αυτό».

Με τη σειρά της, η Ιλάειρα Ζήση δήλωσε ότι όλα πήγαν καλά και περιέγραψε τα συναισθήματά της: «Είναι πάρα πολύ καλά, πήγαν όλα όπως τα περιμέναμε και τα θέλαμε. Το μωρό είναι ένας άγγελος. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα και εμένα μου το περιέγραφαν αλλά δεν το πίστευα ότι θα νιώσω αυτή την ευτυχία. Είναι συγκλονιστικό συναίσθημα για μια μαμά και για έναν μπαμπά σίγουρα. Το ότι είναι εδώ μαζί μου ο Μαυρίκιος και τα περνάμε όλα μαζί, το κάνει ακόμα πιο σπουδαίο, γιατί αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να είσαι μόνη σου. Είναι ευλογία».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για την αποβολή που είχε υποστεί η σύζυγός του στο παρελθόν: «Στην κλινική που είμαστε τώρα, είναι εδώ που είχε γίνει η προηγούμενη διαδικασία. Πριν από ενάμιση χρόνο ήμασταν εδώ και κοιτάζαμε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που έβλεπαν τα μωρά τους. Εμείς ήμασταν στη διαδικασία της αποβολής. Κοίτα πώς γυρνάει τούμπα όλη η ζωή. Αυτο είναι το μήνυμά μου σε όλους, μια προσευχή, η αγάπη και όλα θα γίνουν».

Στη συνέχεια, η Ιλάειρα Ζήση σχολίασε: «Όταν την έβαλαν πάνω μου άρχισα να κλαίω. Δεν πίστευα ότι αυτό το θαύμα βγήκε από μέσα μου. Είναι αληθινό; Ήταν μέσα στη κοιλιά μου; Δεν περιγράφεται, πρέπει να γίνεις γονιός για να το καταλάβεις. Ο θηλασμός είναι μαγικός, μου το περιέγραφαν σαν κάτι άσχημο και επώδυνο. Εμείς μια χαρά είμαστε. Δεν θα μπορούσε να μου είχε συμβεί κάτι καλύτερο».

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, το ζευγάρι με την κόρη του θα πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή - Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνηση

Οδηγός για το Μηχανογραφικό: Οι περιζήτητες σχολές, τα κρυφά διαμάντια και τα τμήματα που εξισώνονται με τα Πολυτεχνεία

Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr