Σάκης Κατσούλης: Θα ήθελα να παίξω στο Exathlon, είναι πολύ πιο αγωνιστικό από το Survivor

Όσα είπε για την παρουσίαση του τελικού του Survivor μαζί με τον Γιώργο Λιανό και το νέο ριάλιτι

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησαν για τον φετινό κύκλο του «Survivor», τη συμπαρουσίαση του τελικού με τον Γιώργο Λιανό, το νέο διαγωνιστικό ριάλιτι που ετοιμάζεται, το «Exathlon», και άλλα.

Το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool».

Αρχικά, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε για την εμπειρία του στο backstage του φετινού τελικού του ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν ξέρω τι σημαίνει για την καριέρα μου, πάντα στη ζωή μου τα πράγματα έρχονται από μόνα τους, χωρίς να κυνηγήσω κάτι. Παρόλα αυτά το μεγάλο ευχαριστώ θέλω από μένα να ειπωθεί στον Γιώργο Λιανό που με έκανε να νιώσω πάρα πολύ άνετα γιατί είχα αρκετό άγχος. Θέλω να πω ότι καθόμασταν με τη Μαριαλένα στο αμάξι δυόμιση ώρες, είχα πάει νωρίτερα για να προετοιμαστώ, να δω το stage αν και μετά άλλαξε όλο αυτό. Έγινε έκπληξη όλο αυτό. Οπότε ναι ήμασταν στο αμάξι δυόμιση ώρες και συζητάγαμε για το πώς θα πάει αυτή η μέρα. Άκουσα πάρα πολύ καλά σχόλια. Είχα χιλιάδες μηνύματα, πραγματικά, δεν το λέω από υπερβολή, όσοι είδαν τον τελικό μου έστειλαν και από ένα μήνυμα. Μάλλον όσοι με είχαν στηρίξει και με είχαν ψηφίσει, είδαν και τον τελικό μαζί με τον Λιανό».

Δείτε το βίντεο

Σε ερώτηση για το δοκιμαστικό που είχε κάνει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι απάντησε: «Ήταν τελείως διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Είχε να κάνει με το αθλητικό κομμάτι, κάτι που νιώθω και πιστεύω ότι μου ταιριάζει πάρα πολύ. Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει τότε, οπότε δεν περιμένω και κάποια δικαίωση, πραγματικά το λέω με το χέρι στην καρδιά. Οπότε δεν το είχα καν στο μυαλό μου, είχα μόνο στο μυαλό μου να κάνω την καλύτερη δουλειά που μου ζητήθηκε».

Σχετικά με τον Ντάνιελ Νούρκα που ήταν ο νικητής του φετινού «Survivor», ο οποίος θεωρούνταν το αουτσάιντερ, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Νομίζω έτσι είναι ο αθλητισμός, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος».

Με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Άξιζαν όσα παιδιά έφτασαν στον τελικό και ο [Γιώργος] Γκιουλέκας που έφυγε την προηγούμενη ημέρα και εκείνος το άξιζε. Παίζουν πάρα πολλοί παράγοντες ρόλο: να είναι η μέρα σου, να είναι ο στόχος σου».

Και πρόσθεσε: «Του πήραν μόνο 2 ζωές. Δεν ήταν ντέρμπι, είδαμε ξεκάθαρα τον νικητή».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να συμμετάσχει στο «Exathlon», ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Να παίζω, σίγουρα. Έχω πάρει μερικά κιλάκια, αλλά θα τα χάσω. Επειδή έχουμε δει τις πίστες του Exathlon, είναι πολύ πιο αγωνιστικό από το Survivor. Το Survivor έχει και το κομμάτι του ριάλιτι. Επειδή όμως το Survivor το ζήσαμε, θα επέλεγα το Exathlon».

Ειδήσεις σήμερα:

Άνεμοι 111 χλμ./ώρα έπνεαν την ώρα της τραγωδίας στην Κάρπαθο - Νεκρή με χτύπημα στο κεφάλι η 40χρονη Γαλλίδα ιστιοπλόος

Ο χάρτης με τις 200.000 κενές θέσεις εργασίας σε τουρισμό, αγροτική οικονομία και κατασκευές

Τα τεφτέρια της συμμορίας: Ντοκουμέντα από τις σημειώσεις που κρατούσαν οι εκβιαστές του Δήμου Αθηναίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr