Σάκης Κατσούλης: Η ανάρτηση τρία χρόνια μετά την πρώτη του νίκη στο Survivor - Έγινα καλύτερος άνθρωπος, γράφει

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα άλλαζε όχι μόνο την ζωή μου, αλλά και τον τρόπο σκέψης μου, πρόσθεσε 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τη μεγάλη του πρώτη νίκη στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης έκανε μια ανάρτηση στα social media.

Ο νεαρός επιχειρηματίας που νίκησε ξανά στο Survivor All Star δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το ριάλιτι επιβίωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη μία από αυτές, ποζάρει ανάμεσα στα δύο τρόπαια που έχει κερδίσει, ενώ στην άλλη, δίπλα στον καλό του φίλο, Ηλία Μπόγδανο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Όπως έγραψε, θεωρεί ότι το Survivor είναι μάθημα ζωής και τον έκανε καλύτερο άνθρωπο.

«Πριν 3 χρόνια πήρα μια απόφαση που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα άλλαζε όχι μόνο την ζωή μου… αλλά και τον τρόπο σκέψης μου!!! Survivor λέγεται… Ένα απλό project για κάποιους, αλλά για μένα πραγματικό μάθημα ζωής…!!!», έγραψε στη λεζάντα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σκέψεις, αναμνήσεις, βιώματα και εμπειρίες που ποτέ μα ποτέ δεν θα ξαναζήσω.. Ξεπέρασα τα όρια μου, τολμώ να πω έγινα καλύτερος άνθρωπος… Γιατί αντιλήφθηκα και εκτίμησα τα μέχρι πρότινος δεδομένα (όπως νόμιζα)!! Δεν είχα σχέδια ούτε όνειρα σε αυτό το παιχνίδι… Όμως εσείς και μόνο εσείς με φέρατε εδώ που είμαι σήμερα!!! 2 τελικοί Survivor… 2 φορές νικητής!!!!!! Δεν θα πάψω ποτέ να σας λέω ευχαριστώ, αν και είναι τόσο μικρή αυτή η λέξη για όσα νιώθω !! Σας είμαι ευγνώμων!!!!!! Υ.Γ. Να κυνηγάτε τα όνειρα σας ακόμα κι αν κάποιοι σας πουν πως δεν μπορείτε !! ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!! Εις το επανιδείν 🙏🥲❤️🤙🏽 (Τα όσα γράφω είναι με δάκρυα στα μάτια 🥲. Να μείνει μεταξύ μας όμως 🤫😉)».

Δείτε την ανάρτησή του:




Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μπελέρης: Πήρε άδεια να ορκισθεί ευρωβουλευτής μετά τις πιέσεις στον Ράμα

Συγκλονίζει η μαρτυρία Βρετανού για φυλακή στο Ντουμπάι: «Με βίασαν στο κελί μου και είδα βασανισμό μέχρι θανάτου»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα - Ο τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr