Βασίλης Μπισμπίκης: Σε αγαπώ κορίτσι μου, γράφει στη Δέσποινα Βανδή στο Instagram

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός από τη σύντροφό του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή από τις διακοπές τους στην Κρήτη.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί, για το οποίο έχουν εκφράσει τη μεγάλη αγάπη τους.

Την αγάπη του και για τη σύντροφό του, θέλησε να μοιραστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstangram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός φωτογράφισε την τραγουδίστρια που απολάμβανε τη βραδινή θέα της θάλασσας, και έγραψε: «Σε αγαπώ κορίτσι μου».

Δείτε τη φωτογραφία

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, καθώς η τραγουδίστρια κάνει ένα διάλειμμα από την περιοδεία της προς τιμήν των 30 χρόνων της μουσικής της καριέρας.

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα, νωρίτερα, μοιράστηκε ένα κοινό τους στιγμιότυπο από την επίσκεψή τους στην παραλία. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια έδωσε μια γεύση στο κοινό της από τις διακοπές τους.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Δέσποινα Βανδή ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ενώ είναι και οι δύο ξαπλωμένοι σε μια πετσέτα στην άμμο. Στη συνέχεια, ανέβασε ακόμα δύο στιγμιότυπα, όπου κάνει γκριμάτσες.

Στη λεζάντα έγραψε: «Αγαπάμε την Κρητη και οι δύο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιωργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!».

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr