Φωτεινή Ντεμίρη - Χάρης Γρηγορόπουλος: Χώρισαν μετά από 30 χρόνια γάμου

Ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα και οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις

Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος έβαλαν τέλος στον γάμο τους, μετά από 30 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τους λόγους να μην έχουν γίνει γνωστή. Ωστόσο, διατηρούν και οι δύο πολύ καλές σχέσεις, για χάρη των δύο τους παιδιών.

Στο παρελθόν, το πρώην ζευγάρι είχε μιλήσει για τις κρίσεις στον γάμο του, όμως είχε την πεποίθηση ότι θα έμενε για πάντα μαζί, αφού κατάφερνε κάθε φορά να τις ξεπεράσει.
Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Λοιπόν τον Αύγουστο του 2022, η Φωτεινή Ντεμίρη είχε δηλώσει: «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό πολλές φορές, αλλά υπάρχει αγάπη. Είμαστε φίλοι πάνω απ’ όλα. Κατά διαστήματα απομακρυνόμαστε αλλά μετά πάλι μαζί. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε καλή παρέα οι δυο μας, περνάμε καλά μαζί».

Σε άλλη της συνέντευξη, τον περασμένο Μάρτιο, η Φωτεινή Ντεμίρη είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ελένη»: «Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι 30χρόνια. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, με παιδιά και ιδιαίτερα όταν είσαι μέσα στη σύμβαση του γάμου. Αυτό τα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Εγώ είμαι κατά του γάμου. Φυσικά και συμβιβάστηκα σε κάποια πράγματα για να μπορεί να υπάρχει η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια οικογένεια για τα παιδιά, γιατί την είχαν ανάγκη. Και φυσικά υποχωρούσα σε πολλά πράγματα. Υπήρξαν κρίσεις στον γάμο που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στον χωρισμό».


Από την άλλη μεριά, ο Χάρης Γρηγορόπουλος είχε αναφερθεί κι εκείνος στον γάμο τους, λέγοντας: «Γνωριστήκαμε στη σχολή από τις πρώτες ημέρες που γραφτήκαμε. Κάναμε ένα μάθημα για την αφή και γνωριστήκαμε με κλειστά μάτια. Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά, δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί. Το παιδί για το οποίο παντρευτήκαμε, δεν υπάρχει γιατί το χάσαμε στη συνέχεια, αλλά μετά από δύο χρόνια ήρθε η Μαρίνα μας και μετά από τέσσερα ο Τίτος μας. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια και είμαστε μαζί ακόμα περισσότερα. Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στον χωρισμό, μετά από μεγάλους τσακωμούς, αλλά τελικά το κρατήσαμε. Η οικογένεια μας έχει δεμένους».


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έγινε τίποτα, περνάμε καλά, λέει ο στιχουρχός Ανδρέας Κομπόσης για το επεισόδιο με τη Φαίη Ζαφειράκου στην Κάρυστο

Βίντεο ντοκουμέντα από την δράση της συμμορίας που μετείχαν οπαδοί - Έβαζαν φωτιά και έσπαγαν καταστήματα για εκβιασμούς

Έρχεται παρέμβαση για τις τιμές του ρεύματος – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr