Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Γελούσαμε διαβάζοντας τα δημοσιεύματα χωρισμού

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Γελούσαμε διαβάζοντας τα δημοσιεύματα χωρισμού

Είμαστε ένα ζευγάρι με τα πάνω και τα κάτω του, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε τον χωρισμό, δήλωσε ο ηθοποιός

stratos-mariola
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παραχώρησαν κοινή συνέντευξη, όπου αναφέρθηκαν στις φήμες χωρισμού που προέκυψαν πριν από κάποιον καιρό και την αντίδρασή τους.

Σχετικά με το πώς προέκυψαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Όλα αυτά τα χρόνια είχαν συνηθίσει να μας βλέπουν συνέχεια μαζί σε όλα τα events. Και αυτό ξαφνικά σταμάτησε. Υπήρχαν όμως λόγοι. Η μαμά της Σοφίας έκανε φέτος ένα χειρουργείο και το Πάσχα παρουσίασε κάποιες επιπλοκές. Η Σοφία πήγε κοντά της στη Θεσσαλονίκη για να την προσέχει. Εγώ από την άλλη είχα να πάω σε έναν γάμο στην Κρήτη. Επειδή τότε ανεβάσαμε φωτογραφίες στο Instagram από διαφορετικά μέρη, αμέσως βγήκε η φήμη ότι χωρίζουμε. Το Instagram δεν είναι φερέγγυο. Βγήκε ένα λανθασμένο συμπέρασμα. Γράφτηκε σε μια εφημερίδα και κυκλοφόρησε σε όλα τα sites. Ξέρεις, είμαι τόσα χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και έχω δει πολλές φορές να βγαίνουν αναλήθειες».
0959_SOFIA_MARIOLA_STRATOS_TZORTZOGLOY_17102022__1_

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το αν τους ενόχλησε, ο Στράτος Τζώρτζογλου απάντησε στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Όχι. Ωστόσο κάποιοι δικοί μας άνθρωποι στενoχωρήθηκαν, τηλεφωνούσαν και με ρωτούσαν: «Όλα καλά με τη Σοφία;». Ακόμα συμβαίνει αυτό. Διαδόθηκε το ψέμα. Είμαστε ένα ζευγάρι με τα πάνω και τα κάτω του, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε τον χωρισμό. Ακόμα και εκείνη την περίοδο των δύο χρόνων που πέρασα κατάθλιψη. Η Σοφία τότε ζορίστηκε κάπως. Στην αρχή αντέδρασε με τη λογική, αλλά δεν μπορούσε να αντιληφθεί πόσο σοβαρό είναι. Ούτε εγώ μπορούσα. Αλλά κατανόησα πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε για τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Ακόμα και στο πένθος πρέπει να βιώσεις όλα τα στάδιά του. Εγώ όταν έχασα τη μητέρα μου, καταπίεσα όλα τα συναισθήματά μου λόγω της δουλειάς».

Με τη σειρά της, η Σοφία Μαριόλα σχολίασε: «Μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει, αλλά την αλήθεια μόνο εμείς την ξέρουμε. Ήμασταν ενωμένοι στο σαλόνι του σπιτιού μας, και μάλιστα γελούσαμε διαβάζοντας αυτά τα δημοσιεύματα. Και στην τελική ό,τι συμβαίνει σε μια σχέση θα φανεί αργά η γρήγορα. Από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε με τον Στράτο είμαστε ανοιχτοί με τον κόσμο. Οπότε ό,τι κι αν συνέβαινε μεταξύ μας θα το μοιραζόμασταν. Ποτέ δεν θα αφήναμε κάτι αναπάντητο να πλανάται».

Ειδήσεις σήμερα:

Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

Σφοδρή επίθεση της Άγκυρας στον Δένδια- Τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει καριέρα δημιουργώντας προβλήματα


H τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε ο Τραμπ για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης