Μαρίνα Σάττι: Σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, αφιερώνει το βιντεοκλίπ του «Αχ, θάλασσα» στους πρόσφυγες που έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο

Η τραγουδίστρια, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, θα δωρίσει τα έσοδα του κλιπ στα παιδιά προσφύγων που έχουν ανάγκη

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Αχ, θάλασσα» και το αφιέρωσε όχι μόνο στον πατέρα της, αλλά και στους πρόσφυγες που έχασαν τη ζωή τους την τελευταία δεκαετία στη θάλασσα.

Όπως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια, έγραψε το κομμάτι για τον πατέρα της, Αλί Οσμάν Σάττι που έφυγε από τη ζωή, πριν λίγους μήνες.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτή η αναφορά που συγκίνησε το κοινό της, αλλά και το γεγονός ότι η τραγουδίστρια το αφιέρωσε σε όλους τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, προσπαθώντας να διασχίσουν τη Μεσόγειο, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε το βιντεοκλίπ:
Όπως αναφέρει στο κομμάτι, την τελευταία δεκαετία, τουλάχιστον 29.984 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα νερά της Μεσογείου, εκ των οποίων τα 1.274 ήταν παιδιά.

Στο βιντεοκλίπ υπάρχουν πλάνα από τον βυθό, καθώς και συντρίμμια από τα σκάφη που μετέφεραν τους ανθρώπους από τις χώρες τους στον προορισμό που επιθυμούσαν.

Η Μαρίνα Σάττι μάλιστα, προχώρησε σε μια γενναιόδωρη κίνηση, καθώς συνεργάστηκε με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων.

Σε συνεργασία με την Madhouse Records, η Μαρίνα Σάττι αποφάσισε τα έσοδα που θα προκύψουν από το εν λόγω βιντεοκλίπ να διατεθούν στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Ειδήσεις σήμερα:

Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

Σφοδρή επίθεση της Άγκυρας στον Δένδια- Τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει καριέρα δημιουργώντας προβλήματα


H τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε ο Τραμπ για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr