Λένα Ζευγαρά: Δεν έχω νιώσει να με υποβαθμίζουν επειδή είμαι γυναίκα

Λένα Ζευγαρά: Δεν έχω νιώσει να με υποβαθμίζουν επειδή είμαι γυναίκα

Δεν υπάρχουν φύλα όταν είσαι καλλιτέχνης, ή είσαι καλός ή δεν είσαι, συμπλήρωσε η τραγουδίστρια

lena_-_zeugara
Η Λένα Ζευγαρά μίλησε για τη δουλειά της ως τραγουδίστρια και τις τυχόν προκλήσεις που μπορεί να έχει ο κόσμος της νύχτας και συγχρόνως απάντησε στο αν έχει βιώσει ποτέ σεξιστικές συμπεριφορές.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στο περιοδικό «DownTown»: «Δεν θέλω να πω ότι είναι δύσκολη η νύχτα, είναι απλώς ιδιαίτερη σε σχέση με τη μέρα. Δυσκολίες σημαντικές δεν έχω αντιμετωπίσει. Πιστεύω ότι, αν δεν δώσεις χώρο σε κάποιον, δεν μπορεί να σε προσβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο. Εγώ είχα πάντα όρια, αυτά είναι που τελικά σε καθορίζουν ως άνθρωπο. Έχω μία νοητή γραμμή που δεν επιτρέπω να ξεπεραστεί, προστατεύω τη Λένα με νύχια και με δόντια».

Επίσης, δήλωσε ότι οι πελάτες δεν την έχουν κάνει ποτέ να αισθανθεί άσχημα: «Ο κόσμος της νύχτας, οι άνθρωποι που έρχονται για να περάσουν καλά μαζί μας, δεν με έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση. Υπάρχει μία ωραία ενέργεια που ανταλλάσσουμε, υπάρχουν και φλερτ φυσικά και όμορφα βλέμματα. Από ‘κει και πέρα, χρειάζεται να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις, ειδικά όταν «κρατάς» εσύ το μαγαζί. Εκεί εσύ έχεις το καρπούζι, εσύ και το μαχαίρι».

Ενώ, για τυχόν διάκριση που μπορεί να έχει υποστεί λόγω του φύλου της, η Λένα Ζευγαρά σημείωσε: «Από 22 χρονών που δούλευα στην επαρχία, είχα πάντα καλή διάθεση στα μαγαζιά. Δεν έχω νιώσει να με υποβαθμίζουν επειδή είμαι γυναίκα. Το έχω ακούσει όμως να συμβαίνει και δεν μου αρέσει καθόλου, διαφωνώ με τέτοιου είδους διακρίσεις. Δεν υπάρχουν φύλα όταν είσαι καλλιτέχνης, ή είσαι καλός ή δεν είσαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης