Δανάη Μπάρκα: Τα καλοκαιρινά στιγμιότυπα στο Instagram - Δεν είμαι εκεί αλλά τα βλέπω για να πάρω δύναμη, γράφει

Το μυαλό μου πρέπει να δει θάλασσα και να σκεφτεί πού ήταν λίγες μέρες πριν, προκειμένου να πάρει δύναμη, αναφέρει

Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στα social media μια σειρά από καλοκαιρινά στιγμιότυπα που είχε τραβήξει, κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις φωτογραφίες, ενώ βρισκόταν σε μία σύσκεψη, όπως αναφέρει.

Για να «πάρει δύναμη», θέλησε ωστόσο, να κάνει μια αναδρομή στις προηγούμενες ημέρες και να θυμηθεί πού ήταν.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε φαίνεται να ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία, ενώ σε άλλες φωτογραφίες δείχνει άλλες καλοκαιρινές στιγμές και μέρη που επισκέφτηκε.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, γράφει: «Δεν είμαι εκεί. Είμαι σε επαγγελματική σύσκεψη. Οι άνθρωποι του ραντεβού θα δουν αυτό το ποστ και θα θεωρήσουν ότι είμαι ασόβαρη και θα εκπλαγούν γιατί τόση ώρα νομίζουν ότι ψάχνω μειλ ή κάτι άλλο εξίσου σημαντικό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κυρίες & κύριοι του ραντεβού που θα δείτε αυτό το ποστ, ήμουν 100% συγκεντρωμένη απλά το μυαλό μου για να συγκεντρωθεί κι άλλο -επειδή απ τις 10 το πρωί ασχολούμαι με δουλειά- πρέπει να δει θάλασσα και να σκεφτεί που ήταν λίγες μέρες πριν προκειμένου να πάρει δύναμη. Ευχαριστώ για την κατανόηση, επανέρχομαι δριμύτερη».

Δείτε τα στιγμιότυπα:




Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr