Δέσποινα Βανδή: Προσβολή να τραγουδήσω με φόντο αφίσα του Κεμάλ 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρo - Είσαι θρασύτατη, γράφουν τουρκικά ΜΜΕ

Δέσποινα Βανδή: Προσβολή να τραγουδήσω με φόντο αφίσα του Κεμάλ 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρo - Είσαι θρασύτατη, γράφουν τουρκικά ΜΜΕ

Οι νέες δηλώσεις της τραγουδίστριας και η αντίδραση του τουρκικού Τύπου

vandi_12_arhtou
Η Δέσποινα Βανδή έκανε νέες δηλώσεις σχετικά με το θέμα που προκλήθηκε έπειτα από την απόφασή της να ακυρώσει τη συναυλία της στη Σμύρνη, καθώς αναρτήθηκε αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ στον χώρο της εκδήλωσης.

Η τραγουδίστρια υπερασπιζόμενη την κίνησή της, τόνισε ότι θα αποτελούσε προσβολή το να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση, η οποία θα έφερε την εικόνα του Κεμάλ.

Μιλώντας στο «MEGA» το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε: «Θέλω να σας δηλώσω ότι θα αποτελούσε προσβολή της ιστορικής μνήμης η εμφάνιση οποιουδήποτε Έλληνα καλλιτέχνη σε εκδήλωση με φόντο γιγαντοαφισας σημαίας του Κεμάλ Ατατούρκ. Πόσο μάλιστα με την επέτειο 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2t90g44doq1)
Κλείσιμο

Η αντίδραση των τουρκικών ΜΜΕ

Το θέμα της ακύρωσης της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή σχολίασε και στα τουρικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στα τουρκικά πρωτοσέλιδα, δύο εφημερίδες έθιξαν το θέμα, ανάμεσα στις οποίες και η φιλοκυβερνητική Hurryiet. Επίσης, το περιστατικό προβλήθηκε σε όλα τα δελτία ειδήσεων το βράδυ της Πέμπτης, ενώ κυριαρχούσε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2t8ve2xaqqh)

Το δημοσίευμα της Hurryiet σημειώνει πως στην Ελλάδα «γίνεται πάντα μια εκστρατεία λιντσαρίσματος με όσους καλλιτέχνες δεν ανταποκρίνονται στο εθνικιστικό συναίσθημα στη χώρα». Από την πλευρά της, η εθνικιστική εφημερίδα των Γκρίζων Λύκων κάνει λόγο για «θρασύτατη, ξεδιάντροπη» Δέσποινα.

Επιπλέον, στο εξώφυλλο της εφημερίδας Soczu αναφέρει χαρακτηριστικά «Ελλάδα μην δοκιμάζεις την υπομονή μας», όπου καταγράφονται οι «τρεις τουρκικές προκλήσεις», μεταξύ αυτών και η αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από τη συναυλία στη Σμύρνη.

sunnamed


Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη άνοδος κρουσμάτων κορωνοϊού και διασωληνώσεων – Γιατί ο ιός καλπάζει το φετινό καλοκαίρι

Ξεκινά το παζάρι για τα χαρτοφυλάκια των επιτρόπων μετά την επανεκλογή Φον ντερ Λάιεν - Τι διεκδικεί η Ελλάδα


Στην αντεπίθεση οι Έλληνες στο Instagram της Βανδή - Έκανες αυτό που έπρεπε, γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης