Κατερίνα Στανίση: Οι τραγουδίστριες θέλουν να φαίνονται μικρότερες, αλλά όχι να γίνομαι γελοία και να ντύνομαι σαν 15χρονη

Κατερίνα Στανίση: Οι τραγουδίστριες θέλουν να φαίνονται μικρότερες, αλλά όχι να γίνομαι γελοία και να ντύνομαι σαν 15χρονη

Δεν θέλω να κάνω πλαστικές, φοβάμαι, 20 δεν γίνομαι ξανά, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

katerina-stanisi
Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τις φήμες ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού, αλλά και για την ταινία που ετοιμάζεται για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer's Cool», ανέφερε αρχικά, πόσο κατά τη γνώμη της κρατάει η καριέρα μιας τραγουδίστριας.

«Όσο της επιτρέπει η ηλικία της και αποδίδει η φωνή της. Οι τραγουδιστές έχουμε μάθει με κόσμο, αλλά οι περισσότεροι είμαστε μόνοι. Αυτό είναι το τίμημα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2tj7lcupao9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις φήμες που έχει ακούσει ανά διαστήματα ότι έχει προβεί σε πλαστικές.

«Ήμουν 35 χρονών και έλεγαν ότι έκανα πλαστικές, ότι μεγάλωσα το μάτι. Φαρυγγίτιδα έχω μια ζωή. Όταν είσαι τραγουδιστής σε βρίζουν, δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Δεν θέλω να κάνω πλαστικές, φοβάμαι. 20 δεν γίνομαι ξανά», ανέφερε.

Επίσης, πρόσθεσε: «Τόσα χρόνια στον χώρο και ξέρω να ντύνομαι. Οι τραγουδίστριες θέλουν να φαίνονται λίγο μικρότερες, αλλά όχι να γίνομαι γελοία και να ντύνομαι σαν 15χρονη».

Όσο για την ταινία που ετοιμάζεται για τον Στέλιο Καζαντζίδη, δήλωσε: «Όπως ξέρουμε όλοι μας, ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι ανεπανάληπτος στη φωνή. Όσο καλή φωνή κι αν έχεις, δεν μπορείς να τον πλησιάσεις. Να τον υποδυθείς ναι, αλλά να τραγουδάει εκείνος. Όχι άλλος».

Τέλος, για τις λαϊκές τραγουδίστριες είπε: «Βέρα λαϊκή τραγουδίστρια δεν ακούς σήμερα, έχει αλλάξει το άκουσμα. Η Πάολα τραγουδάει τα σημερινά λαϊκά τραγούδια, δεν είναι το παλιό αυθεντικό λαϊκό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης