Ο Γιατρός: Τζωρτζίνα Λιώση και Παναγιώτης Εξαρχέας μίλησαν για τους ρόλους τους στη νέα σεζόν

Ο Γιατρός: Τζωρτζίνα Λιώση και Παναγιώτης Εξαρχέας μίλησαν για τους ρόλους τους στη νέα σεζόν

Οι χαρακτήρες τους θα έρθουν αντιμέτωποι με επαγγελματικά και προσωπικά διλήμματα

giatros_02
«Ο Γιατρός» επιστρέφει στον Alpha με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες και καινούργια πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Αποστόλου (Παναγιώτης Εξαρχέας) και η Δανάη Βασιλειάδου (Τζωρτζίνα Λιώση) θα έρθουν αντιμέτωποι με επαγγελματικά και προσωπικά διλήμματα, αλλά και με αποφάσεις που θα φέρουν το συναίσθημα απέναντι στη λογική. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

Παναγιώτης Εξαρχέας – Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τη νέα πραγματικότητα

Ο Δημήτρης… «είναι ένας από τους ειδικευόμενους της παθολογικής κλινικής. Είναι ευγενικός, πρόσχαρος, με χιούμορ, ένας γιατρός που προσπαθεί να αναπτύσσει ουσιαστικές σχέσεις με τους ασθενείς. Έχει ενθουσιασμό με τη δουλειά του και προσπαθεί να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί δίπλα στον Ανδρέα, τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή όταν ήταν έφηβος» αναφέρει ο Παναγιώτης Εξαρχέας. Τον είδαμε να «προσπαθεί πολύ με το ζήτημα της αναπηρίας του, αλλά ο έρωτας του με την Δανάη, τον αναζωογόνησε και τον έκανε πιο δυνατό. Κατάφερε να κάνει το βήμα που φοβόταν και αποκάλυψε στους συναδέλφους του την κατάστασή του κι έτσι συνεχίζει χωρίς μυστικά και πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Το να βοηθάει τους άλλους ανθρώπους (όπως βοήθησαν κι εκείνον παλιά) του είναι τρομερά σημαντικό κι ο βασικός λόγος που έγινε γιατρός» υπογραμμίζει.
Ο_ΓΙΑΤΡΟΣ_-_Δημητρης_Αποστολου__Παναγιωτης_Εξαρχεας_
Κλείσιμο

Από δω και στο εξής θα έχει να αντιμετωπίσει «νέες προκλήσεις γι’ αυτόν και ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος. Τι άφησε πίσω της η περίοδος την πανδημίας; Οι απώλειες κοντινών ανθρώπων, η εξαντλητική πίεση της δουλειάς, οι νέοι συνάδελφοι πώς κατάφεραν να αλλάξουν τον ίδιο αλλά και τις δυναμικές γύρω του; Η σχέση του με την Δανάη θα παραμείνει ίδια; Η νέα πραγματικότητα θα φέρει καινούριες δυσκολίες. Θα καταφέρει αυτός και η ομάδα της παθολογικής κλινικής να τις ξεπεράσουν;» καταλήγει ο Παναγιώτης Εξαρχέας.

Τζωρτζίνα Λιώση – Η συναισθηματική ζωή της Δανάης αλλάζει

Η Δανάη «όπως είδαμε και στην πρώτη σεζόν είναι μια νέα και ταλαντούχα γιατρός η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο ως ειδικευόμενη παθολόγος» λέει η Τζωρτζίνα Λιώση. Φέτος «η Δανάη συνεχίζει να εξελίσσεται τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Είναι γνωστή για την αφοσίωση της και την επαγγελματική της ηθική καθώς και για την δοτικότητά της τόσο στους ανθρώπους της όσο και στους ασθενείς που αναλαμβάνει. Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, παραμένει μια δυναμική και αποφασιστική παρουσία στο νοσοκομείο» προσθέτει η ίδια. Παράλληλα «εξετάζει περαιτέρω τη συναισθηματική της ζωή και τις προσωπικές της δυσκολίες ως ένας άνθρωπος που συνηθίζει να κινείται με άξονα το συναίσθημά του αλλά που συχνά καλείται να προτάξει τη λογική» σημειώνει.
Ο_ΓΙΑΤΡΟΣ_-Δαναη_Βασιλειαδου__Τζωρτζινα_Λιωση_



Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της απόσυρσης Μπάιντεν - Η λύτρωση των Δημοκρατικών, η ευκαιρία της Χάρις και τα νέα δεδομένα

Αρχίζει το παζάρι των Επιτρόπων με τηλεφωνήματα Φον Ντερ Λάιεν σε πρωθυπουργούς - Ποιος «κλειδώνει» για την Ελλάδα

Με αψεγάδιαστη σιλουέτα και άσπρο μπικίνι ως 61χρονη γιαγιά η Ντέμι Μουρ με την εγγονή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης