Ντέμη Γεωργίου: Το μήνυμα του Σταύρου Βαρθαλίτη για τον θάνατο της σεφ

Οι δυο τους διαγωνίστηκαν στον ίδιο κύκλο του μαγειρικού διαγωνισμού, όπου ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναδείχθηκε νικητής 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης θέλησε και εκείνος με τη σειρά του να αποχαιρετήσει τη  Ντέμη Γεωργίουη οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 μόλις χρονών.

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef» υπέστη σηπτικό σοκ από βακτηριακή μόλυνση, ενώ βρισκόταν στην Πάρο για επαγγελματικούς λόγους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα, όπου δυστυχώς το πρωί της Δευτέρας κατέληξε.

Η Ντέμη Γεωργίου έγινε γνωστή τηλεοπτικά μέσα από τον τέταρτο κύκλο του μαγειρικού διαγωνισμού, όπου κατέλαβε τη 10η θέση. Στον ίδιο κύκλο συμμετείχε, επίσης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος αναδείχθηκε και ο νικητής του διαγωνισμού.

Ο σεφ αντιδρώντας στην είδηση του θανάτου της 39χρονης συμπαίκτριάς του, θέλησε να πει το δικό του αντίο μέσα από αναρτησή του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε: «Καλό ταξίδι Ντέμη». 


Παράλληλα, και ένας άλλος συμπαίκτης της Ντέμης και του Γιώργου από τον 4ο κύκλο του Masterchef κατέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποχαιρετήσει τη σεφ. «Αντίο Ντέμη, καλό παράδεισο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κιαζόλι.

Νωρίτερα και μια άλλη συμπαίκτριά τους στον μαγειρικό διαγωνισμό, η Κατερίνα Λένη, τίμησε τη μνήμη της Ντέμης Γεωργίου. Ειδικότερα, έγραψε στη δημοσίευση: «Βιάστηκες κι εσύ… να φύγεις νωρίς! Εκεί ψηλά έχω μια παρέα φίλων, που είμαι σίγουρη πως θα σε υποδεχτεί και θα κάνετε καλή παρέα… Καλό παράδεισο και καλό ταξίδι στο φως Ντέμη! Να αναπαυθεί και να ηρεμήσει η ψυχούλα σου».



Ειδήσεις σήμερα:

Προκλητική απάντηση του ευρωβουλευτή Φειδία σε παιδιά αγνοουμένων - «Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας»

Σε θέση μάχης απέναντι στην αστυνομία για τρίτη φορά οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου

“Alfa Nero”: Πουλήθηκε για 40 εκατ. δολ. το πρώην mega yacht της Γιάννας Αγγελοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr