Ντέμη Γεωργίου: Η ανάρτηση στο Instagram της για την τελευταία της επιθυμία

Ντέμη Γεωργίου: Η ανάρτηση στο Instagram της για την τελευταία της επιθυμία

Τι ζήτησε από τους φίλους της λίγο πριν φύγει από τη ζωή

demigeorgiou
Ο θάνατος της Ντέμης Γεωργίου πρώην παίκτριας του «MasterChef», μόλις στα 39 της χρόνια συγκλονίζει. Η σεφ μεταφέρθηκε με βαριά βακτηριακή λοίμωξη από την Πάρο στην Αθήνα, όπου έδωσε δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Λίγες ώρες αφού επιβεβαιώθηκε ότι κατέληξε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, στενοί της φίλοι μετέφεραν μέσα από το προφίλ της στο Instagram, λεπτομέρειες για την κηδεία της και την τελευταία της επιθυμία.
ntemi_georgiou

Κλείσιμο
Όπως έγραψαν, άτομα από το στενό περιβάλλον της Ντέμης Γεωργίου, η αδικοχαμένη σεφ επιθυμούσε να πάνε με λευκά ρούχα ντυμένοι, όσοι θέλουν να την αποχαιρετήσουν. Ακόμη, αντί στεφάνων, ήθελε τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν για την οικονομική ενίσχυση φιλοζωικής οργάνωσης στην Πάρο.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου, οι φίλοι της ανέβασαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της στο Instagram, χρησιμοποιώντας το δικό της προφίλ. Το στιγμιότυπο δείχνει την 39χρονη να χαμογελά μέσα από μια κουζίνα.

Στην περιγραφή, σημειώνεται: «Εκ μέρους των φίλων και των αγαπημένων της Ντέμη... Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 25/07/24 στις 12πμ στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών. Μετά από επιθυμία της εκλιπούσας, όποιος επιθυμεί να παραστεί να ντυθεί στα λευκά και αντί στεφάνων θα θέλαμε την στήριξη στην Φιλοζωική PAWS - Paros Animal Welfare Society».

Λίγο πριν, οι φίλοι της σεφ μίλησαν για την κηδεία της σε βίντεο που ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα.
@archi43718

Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV

♬ πρωτότυπος ήχος - Archi 🧿 Άρτζι 🧿

Η Ανδριάνα Μανέττα ανέφερε ότι «αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου». «Σας περιμένουμε όλους εκεί και όχι εμείς, νομίζω σας περιμένει η Ντέμη», είπε ο Άρτσι Καραχάλιος. «Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί και να αναπαυθεί με ειρήνη στο φως από εκεί που προερχόταν», δήλωσε στο τέλος η Ανδριάνα Μανέττα.



Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ανασχηματισμός των γενικών γραμματέων: Οι αποχωρήσεις, οι μετακινήσεις και οι πρώην βουλευτές

Νέο σκηνικό στον καιρό μετά τον καύσωνα διαρκείας: «Ξυπνάει» ο βοριάς, κίνδυνος για μπουρίνια

«Επόμενη στάση, Παρίσι» το μήνυμά του Αντετοκούνμπο με τα emoji με νόημα μετά το φιλικό με τη Σερβία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης