Power of Love: Καβγάδισαν ο Γιώργος και η Νίκη - Εσένα δεν νομίζω να σε σεβαστώ ποτέ, της είπε

Η χειρονομία που εκνεύρισε τον παίκτη και ο έντονος διάλογος ανάμεσά τους

Οι εντάσεις στο Power of Love είναι αναπόφευκτες για τους παίκτες, στην προσπάθεια να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Ιουλίου, μια ακόμη αντιπαράθεση επισκίασε το σπίτι του ριάλιτι γνωριμιών.

Αυτή τη φορά, μια χειρονομία στάθηκε αφορμή να έρθουν σε ρήξη, ο Γιώργος με τη Νίκη. Η παίκτρια είπε στον διαγωνιζόμενο ότι από τη στιγμή που της είπε ψέματα, άλλαξε η γνώμη της για εκείνον.

«Μου είπες ψέματα, στην ερώτηση αν έχεις δει κάποια από τις άλλες κοπέλες, είπες όχι» ανέφερε. Στην πορεία εκείνος τη διέκοψε με την Νίκη να αντιδρά σηκώνοντας το χέρι της για να του επισημάνει ότι δεν πρέπει να τη διακόψει. Ο Γιώργος αντέδρασε επίσης, λέγοντάς της «δεν μπορώ να μου κάνεις τέτοια, κόψε τις χειρονομίες, είναι λάθος αυτό που κάνεις. Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, θέλω ν α ηρεμήσεις να ξεκαβαλήσεις από το άλογο».

Τότε η ένταση κορυφώθηκε με την Νίκη να του υψώνει τον τόνο της φωνής της. «Άμα θέλω να σου την πω, θα σου την πω ρε Γιώργο» είπε.

Ο διάλογος συνεχίστηκε για τις μεταξύ τους διαφορές, στο ίδιο κλίμα με τον παίκτη να λέει στην Νίκη: «Τον σεβασμό τον κερδίζεις».

«Μην μου απευθύνεις ξανά τον λόγο, όταν μάθεις να σέβεσαι έλα να μου μιλήσεις» αποκρίθηκε η Νίκη, αποχωρώντας. «Εσένα δεν νομίζω να σε σεβαστώ» της απάντησε.




Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ανασχηματισμός των γενικών γραμματέων: Οι αποχωρήσεις, οι μετακινήσεις και οι πρώην βουλευτές

Νέο σκηνικό στον καιρό μετά τον καύσωνα διαρκείας: «Ξυπνάει» ο βοριάς, κίνδυνος για μπουρίνια

«Επόμενη στάση, Παρίσι» το μήνυμά του Αντετοκούνμπο με τα emoji με νόημα μετά το φιλικό με τη Σερβία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr