Μαριλού Κοζάρη: Απόλαυσε τον Πάνο Μουζουράκη στη συναυλία του - Δείτε φωτογραφίες

Ο φακός την απαθανάτισε να κάθεται σε μια από τις μπροστινές θέσεις και να χειροκροτά τον σύζυγό της χαμογελαστή

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε μια συναυλία στο Θέατρο Άλσος, το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου και η Μαριλού Κοζάρη, πήγε να απολαύσει τον σύζυγό της.

Κατά τη διάρκεια του σόου του τραγουδιστή, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη φαρμακοποιό με την οποία είναι παντρεμένος και έχουν αποκτήσει μία κόρη, να τον παρακολουθεί, χαμογελαστή και να τον χειροκροτά. Καθόταν σε μια από τις μπροστινές θέσεις, φορούσε γυαλιά μυωπίας και είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.

Δείτε τις φωτογραφίες
«Την ερωτεύομαι συνέχεια» είχε δηλώσει ο τραγουδιστής
Το ζευγάρι 
παντρεύτηκε στην Αίγινα, τον Μάιο του 2023. Λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Στις συνεντεύξεις του, ο τραγουδιστής δεν διστάζει να εκφράζει τον έρωτά του για την Μαριλού Κοζάρη. Πριν μήνες, μίλησε  στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε: «Αυτή την περίοδο, οι ώρες που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες, αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως, ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι ή η σχέση πάθαινε κάτι».


Πρόσθεσε επίσης: «Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Κρύβονται και αναζητούν «σασμό» οι Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναναδό χρηματιστή - Δικαιοσύνη ζητά η οικογένειά του

Η Χάρις βρήκε τους εκλέκτορες που χρειάζεται για το χρίσμα: Η επίθεση στον Τραμπ και η παρέμβαση Μπάιντεν

Νέο σκηνικό στον καιρό μετά τον καύσωνα διαρκείας: «Ξυπνάει» ο βοριάς, κίνδυνος για μπουρίνια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr