Ντέμη Γεωργίου: Μας είπε πως αν κλείσει τα μάτια της θα «φύγει», αποκάλυψε φίλη της

Ντέμη Γεωργίου: Μας είπε πως αν κλείσει τα μάτια της θα «φύγει», αποκάλυψε φίλη της

Είχε συμπτώματα κόπωσης τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες, πρόσθεσε

ntemi-georgiou__1_
Η Ντέμη Γεωργίου πέθανε ξαφνικά, ωστόσο, η σεφ φέρεται πως είχε αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης, λίγο πριν «σβήσει». Η στενή της φίλη, Ανδριάνα Μανέτα, περιέγραψε τις τελευταίες ώρες της ζωής της, από την αδιαθεσία στην Πάρο μέχρι τη στιγμή που άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Ανδριάνα Μανέτα αποκάλυψε ακόμη, ότι η άλλοτε παίκτρια του MasterChef είχε επικοινωνήσει στους φίλους της, την αίσθηση που είχε ότι «αν έκλεινε τα μάτια της, θα έφευγε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2wqr214xb8h)

Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, η φίλη της 39χρονης που «έφυγε» αφού υπέστη σοβαρή λοίμωξη, είπε: «Το ζήσαμε από πολύ κοντά όλο αυτό το γεγονός. Η Ντέμη είχε συμπτώματα κόπωσης τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες, δεν ένιωθε τα άκρα της, είχε μουδιάσματα, αρκετές ενοχλήσεις, ωστόσο διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα οπότε η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ήταν για γαστρεντερίτιδα.

Αισθανόταν αρκετή δυσφορία και δεν πήγαινε στο εστιατόριο. Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβε ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό γιατί άρχισε να ενημερώνει εμάς, τους πιο οικείους της, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα ‘φύγει’. Αυτά ήταν τα τελευταία της μηνύματα. Εκεί κατάλαβε και η συνέταιρός της και σύντροφός της ότι συμβαίνει κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Όταν άρχισε να εντείνεται η αδιαθεσία της Ντέμης Γεωργίου, η σύντροφός της έκλεισε το μαγαζί που διατηρεί στην Πάρο και βρήκε τη μαγείρισσα στο σπίτι, σε πολύ κακή κατάσταση.
ntemi_georgiou

«Έκλεισε το μαγαζί νωρίτερα, όταν τη βρήκε στο σπίτι τη βρήκε ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν ήταν ζωντανή. Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, ήρθε το ΕΚΑΒ την επανάφερε στη ζωή, την πήγαν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε ελικόπτερο κανένα. Τη φέρανε στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί, αλλά πλέον η κοπέλα είχε ήδη υποστεί σηπτικό σοκ, ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν από το Κρατικό Νίκαιας είδαν ότι δεν είχε και τα όργανά της. Δηλαδή είχαν μολυνθεί όλα, ήταν σε μια πολύ τραγική κατάσταση, δε μας έδωσαν καμία ελπίδα. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για πάνω από 30 ώρες, αλλά δεν υπήρχε χρόνος» ανέφερε η φίλη της Ντέμης Γεωργίου.

Στο τέλος, πρόσθεσε: «Χθες, Δευτέρα, είχε κλείσει να κάνει αναλυτικές εξετάσεις, αλλά δεν πρόλαβε. Απέφευγε να ανέβει στην Αθήνα για αυτόν τον λόγο μόνο».

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Όπως μετέφεραν στενοί της φίλοι, η επιθυμία της Ντέμης ήταν όσοι παρευρεθούν να είναι ντυμένοι στα λευκά. Ακόμη, αντί στεφάνων, ήθελε τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν για την οικονομική ενίσχυση φιλοζωικής οργάνωσης στην Πάρο.  


Ειδήσεις σήμερα:

Κρύβονται και αναζητούν «σασμό» οι Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναναδό χρηματιστή - Δικαιοσύνη ζητά η οικογένειά του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο 19χρονος νταής που σκότωσε δύο γιατί είχε μείνει μεταξεταστέος

Τι συνέβη στην Ντέμη Γεωργίου και κατέληξε ξαφνικά - Το χρονικό της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης