Ελισάβετ Σπανού: Πάντα χρειάζεσαι έναν σύντροφο, είτε έχεις παιδί, είτε δεν έχεις

Ελισάβετ Σπανού: Πάντα χρειάζεσαι έναν σύντροφο, είτε έχεις παιδί, είτε δεν έχεις

Με τον πατέρα της κόρης μου μπορεί να μην ζούμε μαζί, αλλά είμαστε οι γονείς της και έχουμε την επαφή που πρέπει να έχουμε, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

spanou_92__1_
Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για τον ερχομό της κόρης της στο τέλος του Μαΐου και τη νέα κατάσταση της μητρότητας, στην εκπομπή «Summer's Cool».

Η τραγουδίστρια, που είχε αποκαλύψει ότι δεν είναι με τον πατέρα του παιδιού της από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στον τρόπο που χειρίζεται αυτή την κατάσταση και τη στήριξη των γονιών της σε αυτό το διάστημα.

Αρχικά, περιέγραψε αυτό τον καιρό από τη γέννηση της κόρης της: «Ναι πέρασαν κιόλας 50 ημέρες με το μικρούλι μου. Τι να πω, δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανείς ακριβώς, ό, τι και να πω θα φτάνει λίγο στα αυτιά σας. Είμαι χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη».

Επίσης, η τραγουδίστρια έθιξε το θέμα υγείας που αντιμετώπισε η κορούλα της με το που γεννήθηκε: «Καθυστέρησα λίγο να πάρω το παιδί στο σπίτι, γιατί παρουσίασε νεογνικό ίκτερο, οπότε έμεινε 5 ημέρες μέσα στη μονάδα του μαιευτηρίου. Αυτό μου δυσκόλεψε πάρα πολύ την καθημερινότητά μου, γιατί στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, εγώ βγήκα από το μαιευτήριο το βράδυ κλαίγοντας, γιατί άφησα το παιδί πίσω και πήγαινα κάθε μέρα στο μαιευτήριο, αρκετές ώρες για να τη θηλάζω και πιο πολύ για να την παίρνω αγκαλιά βασικά».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2xrxasoxbuh)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της: «Κοίτα να δεις, εγώ πέρασα και μια αρκετά μοναχική εγκυμοσύνη. Με βοηθάει πάρα πολύ η μητέρα μου, που δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω τις πρώτες ημέρες χωρίς τη βοήθειά της. Με στηρίζει πάρα πολύ και η οικογένειά μου».

Παράλληλα, τόνισε τη σημασία του να έχει κάποιος έναν σύντροφο στο πλευρό του: «Πάντα χρειάζεσαι έναν σύντροφο, είτε έχεις παιδί, είτε δεν έχεις. Η συντροφικότητα είναι βασικό χαρακτηριστικό στο ανθρώπινο είδος. Νιώθω χαρά για αυτό που έχω και πραγματικά δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τους γονείς μου. Τώρα, πώς θα ήταν τα πράγματα αλλιώς, είναι πολύ υποθετικό για να στο πω. Το γεγονός ότι δεν ζούμε μαζί, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τη γονεϊκή ιδιότητα ως προς το παιδί. Νομίζω ότι αυτό είναι σαφές, το είχα πει έτσι κι αλλιώς όταν είχα πει ότι με τον σύντροφό μου έχουμε χωρίσει. Είμαστε οι γονείς της και έχουμε την επαφή που πρέπει να έχουμε».

Επιπλέον, η Ελισάβετ Σπανού σχολίασε ότι το γεγονός ότι είναι ελεύθερη μητέρα βοηθάει στο να φιλτράρει τους πιθανούς μελλοντικούς συντρόφους της: «Πολύ χαίρομαι που έχω αυτή την άλλη βάση, γιατί είναι ένα αυτόματο φίλτρο. Φεύγει η σκαρταδούρα πριν καν πλησιάσει πολύ. Εννοείται ότι θα συνεχίσω τη ζωή μου. Νιώθω πιο συνειδητοποιημένη και πιο κατασταλαγμένη από ποτέ σε σχέση με αυτό που θέλω».
447488533_18439711771063569_6395566922429114562_n

Η Ελισάβετ Σπανού, ακόμη, συζήτησε για το γεγονός ότι θα πρέπει να εξηγήσει στο μέλλον στην κόρη της το γεγονός ότι οι γονείς της δεν είναι μαζί: «Δυστυχώς, είναι το σύνηθες πλέον. Δεν θεωρώ ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα, με την έννοια ότι και εμένα οι γονείς μου χωρισμένοι είναι, όλο αυτό το κομμάτι το έχω αντιμετωπίσει και εγώ. Οπότε θεωρώ ότι η Εμμέλεια είναι σε καλύτερη κατάσταση, γιατί τα πράγματα είναι δεδομένα και δρομολογημένα από την αρχή της ζωής της».

Τέλος, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι βίωσε δυσκολίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: «Λύγισα σε πολλές στιγμές. Μια εγκυμοσύνη δοκιμάζει τις αντοχές σου και οργανικά και ορμονικά. Υπήρχαντιγμές που λύγισα. Αλλά ευτυχώς είχα αυτό το δίχτυ ασφαλείας από ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου, για να μπορώ να συνεχίσω Το παιδί μου μού δίνει δύναμη. Μέχρι να βγει το παιδί μου - θα ακουστεί αστείο - αλλά τα κατοικίδιά μου ήταν η πιο καλή μου παρέα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και φυσικά οι φίλοι μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν θυμήθηκε και την «τουρκική μειονότητα στη δυτική Θράκη», «θα συνεχίσουμε να την προστατεύουμε»

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας η δίωξη των δύο δραστών για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο


Μιλά για πρώτη φορά ο πατέρας του 20χρονου που πυροβόλησε τον Τραμπ - «Προσπαθούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης