Μαριάντα Πιερίδη για Νίκο Οικονομόπουλο: Ήταν μια ευαίσθητη στιγμή του, δεν το έκανε για να διχάσει

Μαριάντα Πιερίδη για Νίκο Οικονομόπουλο: Ήταν μια ευαίσθητη στιγμή του, δεν το έκανε για να διχάσει

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε την άποψή της για τις δηλώσεις του τραγουδιστή σχετικά με το πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια

pieridi-nikos
Η Μαριάντα Πιερίδη και οι συνεργάτες της στο «Summer’s Cool» τοποθετήθηκαν ως προς τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου σε συναυλία του στην Κατερίνη, σχετικά με τα θέματα πίστης, θρησκείας και οικογένειας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την βαθιά σχέση του με τον Θεό και την αγάπη του για την πατρίδα, την οικογένεια και τη θρησκεία, τα οποία, όπως είπε, συχνά παρεξηγούνται και ερμηνεύονται αρνητικά.

Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι ο τραγουδιστής το έκανε σε μια ευαίσθητη στιγμή, χωρίς να θέλει να προκαλέσει ή να διχάσει. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν έχει άδικο σε πολλά από αυτά που λέει.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2xrvg1ssbnd)
Κλείσιμο

Αρχικά, η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε: «Γνωρίζοντάς τον και γνωρίζοντας και έναν άλλον καλλιτέχνη που μου τον θυμίζει, θέλω να πιστεύω ότι είναι μία ευαίσθητη στιγμή του Νίκου Οικονομόπουλου και εκείνη την ώρα αισθάνθηκε έτσι αυθόρμητα την ανάγκη να τα πει. Σε αυτά που λέει δεν έχει σε όλα άδικο, μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος, να είναι καλά. Τα έχει πει πολλές φορές».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε από την πλευρά του: «Την πίστη του προς τον Θεό την έχει εκφράσει πολλές φορές. Έχει κάνει και δηλώσεις παλαιότερα που έχουν παρεξηγηθεί, γιατί φάνταζαν από μία άλλη εποχή. Το «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» ήταν μία χουντική φράση και σήμερα κιόλας είναι και τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας και την έχουν χρησιμοποιήσει και άνθρωποι που δεν είναι χουντικοί. Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια είναι τρία πράγματα ιερά. Το ότι έχουν συνδεθεί με μια εποχή σκοτεινή είναι γεγονός, αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος το λέει πρεσβεύει και αυτό το πράγμα που σήμερα γιορτάζουμε τη διάλυσή του. Πώς και πού ένιωσε ότι ντρέπεται να κάνει τον σταυρό του και να πει ότι είναι Έλληνας; Με ποια αφορμή; Αυτό θα ήθελα να μάθω».

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Όταν εκφέρεις την άποψή σου, πρέπει να περιμένεις και την άποψη των άλλων από κάτω. Αυτό που έκανε ο Νίκος, λέω ξανά επειδή τον ξέρω, είναι μία ευαίσθητη στιγμή. Δεν το κάνει επίτηδες, δεν το κάνει για να διχάσει. Είναι μια ευαίσθητη στιγμή του Νίκου. Εγώ θα του πω και ένα μπράβο του. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιον».

Νίκος Οικονομόπουλος: Αν πούμε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες και χουντικούς

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη, μίλησε για τη βαθιά πίστη του στον Χριστό και τη σχέση του με την Εκκλησία.

Σε βίντεο, που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός τραγουδιστής υποστήριξε ότι η Εκκλησία βοηθάει και συνεισφέρει στην κοινωνία, παρά τα λεγόμενα πολλών ανθρώπων. Επίσης, εξέφρασε τη μεγάλη του πίστη στον Χριστό και προέτρεψε το κοινό του να στραφεί προς τον δρόμο της θρησκείας. Τέλος, τόνισε ότι η φράση «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» είναι για εκείνον θετική και δεν θα έπρεπε κανείς να ντρέπεται εάν ακολουθεί αυτή τη γραμμή.

Δείτε το βίντεο
Ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλάει για τη θρησκεία σε συναυλία του

Αρχικά, είπε: «Θέλω να ξέρετε πως, επειδή πολλοί λένε ότι η Εκκλησία δεν βοηθάει, ότι απλά εισπράττει, παίρνει λεφτά κτλ, κτλ. Επειδή εγώ γνωρίζω, έχω επισκεφθεί πάρα πολλούς και έχω πάει σε πολλές μητροπόλεις, έχω γνωρίσει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, θα ήθελα να ξέρετε πως η Εκκλησία είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους. Επειδή είστε οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι εδώ μέσα, να έχετε την πίστη σας, να αγαπάτε τον Χριστό, να ομολογείτε τον Χριστό».

Και πρόσθεσε: «Όπως κάνω και εγώ και άλλοι πολλοί συνάδελφοί μου. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε και την Εκκλησία και τον Χριστό και θέλω να πω - όπως και άλλες πάρα πολλές φορές - ότι η ομολογία πίστεως στις ημέρες μας είναι πάρα πολύ δύσκολη για πολλούς, ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους, ντρέπονται να πουν ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην οικογένειά μας. Κι αν πούμε,ας πούμε, "πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια" κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς κτλ».

«Εγώ υποστηρίζω τη θρησκεία μου, την πίστη μου, την αγαπώ, την ομολογώ. Αγαπάω τον Χριστό, αγαπάω την πατρίδα μου και αγαπάω και την οικογένεια»
κατέληξε, ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στην συναυλία του.


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραπληγικός αθλητής περπάτησε ξανά με εξωσκελετό και μετέφερε την Φλόγα - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω σοβαρού προβλήματος στο μάτι ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής

Τα καλύτερα οικόπεδα που πωλούνται τώρα - Από το Σούνιο και τη Μήλο μέχρι τη Σαντορίνη και το Πόρτο Χέλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης