Ντέμη Γεωργίου: Συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών

Η οικογένεια δεν επιθυμούσε δημοσιογραφική κάλυψη από τα ΜΜΕ

Λίγο πριν τις 11:30 το πρωί, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της Ντέμης Γεωργίου, συγκεντρώθηκαν στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, για να αποχαιρετήσουν την σεφ που πέθανε στα 39 της χρόνια, έπειτα από σηπτικό σοκ.

Σεβόμενοι την τελευταία επιθυμία της πρώην παίκτριας του MasterChef, οι δικοί της άνθρωποι κατέφτασαν για την εξόδιο ακολουθία και την ταφή της, ντυμένοι στα λευκά. Τραγική φιγούρα ήταν η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία η σεφ θα παντρευόταν σε δύο μήνες.


Οργανώνουν beach party στην Πάρο μετά την κηδεία της
Σύμφωνα με πληροφορίες από το alphanews.live, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της. Σημειώνεται πως αυτές τις μέρες, το σπίτι της στο Παγκράτι παραμένει ανοιχτό για φίλους και γνωστούς που επιθυμούν να το επισκεφθούν εις μνήμη της.
Η Ντέμη Γεωργίου στο MasterChef του 2020

Ο θάνατός της
Η σεφ που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το MasterChef, το 2020, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη όσο βρισκόταν στην Πάρο, όπου και εργαζόταν. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα από το νησί, παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και τελικά, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ποια ήταν η Ντέμη Γεωργίου
Έλαβε συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής πριν από τέσσερα και ξεχώρισε για τις ικανότητές της ως σεφ με vegan επιλογές για γκουρμέ και όχι μόνο πιάτα. Εκτός από την πορεία της στην κουζίνα του δημοφιλούς διαγωνισμού στο Star, η Ντέμη Γεωργίου, είχε απασχολήσει τα μέσα και για τις δυσκολίες που είχε βιώσει, ως ομοφυλόφιλη γυναίκα. «Παρά τις δυσκολίες που περνάει για την επιλογή της να είμαστε παντρεμένες, είναι εδώ και με στηρίζει» είχε πει στην οντισιόν της στο MasterChef για την τότε σύζυγό της, Άλκηστη. 

Η οντισιόν της στο MasterChef


Ήθελε να παντρευτεί τη σύντροφό της
Με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, η Ντέμη Γεωργίου εξέφρασε πριν μερικούς μήνες, την επιθυμία να παντρευτεί.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef αποκάλυψε τον Φεβρουάριο, πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της και τόνισε ότι θα ήθελε να κάνει θρησκευτικό γάμο.

Συγκεκριμένα, είχε πει στο «Γεια σου» ότι: «Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ… Δεν θέλω να πάω σε δημαρχείο, θέλω να πάω σε εκκλησάκι». Σχετικά με τη σύντροφό της, ανέφερε τότε: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο».

Ενώ, για τη στάση της εκκλησίας ως προς το θέμα, είχε σχολιάσει: «Πιστεύω στην εκκλησία, αγαπώ, πιστεύω. Έχω μεγαλώσει μες την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο».


Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στα social media πριν πεθάνει
Ο θάνατος της Ντέμης (Δήμητρας) Γεωργίου, ήρθε ξαφνικά, καθώς τίποτε δεν έδειχνε ότι θα είχε αυτή την εξέλιξη. Το προηγούμενο διάστημα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook και το Instagram, φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμασε στο νησί και την ίδια να απολαμβάνει την παραμονή της στη Νάουσα και να χαμογελά στον φακό.





Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για μπουρίνια σήμερα - Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι

Αλλάζουν όλα στη χρήση POS για εστίαση και delivery - Στο στόχαστρο τα «κόλπα» με τις ταμειακές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr