Δώρα Χρυσικού: Πέρυσι τέτοια εποχή περίμενα τα αποτελέσματα εξετάσεων και ήταν οι πιο επώδυνες μέρες της ζωής μου

Δώρα Χρυσικού: Πέρυσι τέτοια εποχή περίμενα τα αποτελέσματα εξετάσεων και ήταν οι πιο επώδυνες μέρες της ζωής μου

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού

xrisikou_12
H Δώρα Χρυσικού έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, όπου περιέγραψε το περσινό της καλοκαίρι, όταν εκείνη περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων της, ενώ την ίδια στιγμή η αδερφή της θα γεννούσε. 

Η ηθοποιός, που έδινε μάχη με τον καρκίνο παλιότερα, περιέγραψε την αγωνία που ένιωθε για τη γέννηση του ανιψιού της και συγχρόνως για τα αποτελέσματα ενός pet-scan. Επίσης, τόνισε πως ο ερχομός του Νίκου γέμισε τις ζωές τους με χαρά και ευγνωμοσύνη, ενώ συγχρόνως, είχε να αντιμετωπίσει φόβο και άγχος για τη δική της υγεία. Ωστόσο, επισήμανε ότι εκτιμούσε κάθε στιγμή δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους, χωρίς να θεωρεί τίποτα δεδομένο.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της αδερφής της με τον ανιψιό της και αναλυτικά έγραψε:

«Κι αυτό δεν είναι ένα ακόμα καλοκαιρινό ποστ. Πέρυσι τέτοια εποχή περίμενα τη γέννηση του ανιψιού μου, με λαχτάρα και μεγάλη ανυπομονησία. Πέρυσι τέτοια εποχή περίμενα και τα αποτελέσματα από το pet-scan και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι πως αν δεν ήταν καλά, δεν θα μπορούσα να ταξιδέψω στο Λονδίνο για τη γέννηση του.

Κλείσιμο
Κι όμως ταξίδεψα και είδα το θαύμα της γέννησης ενός μοναδικού πλάσματος. Ο ερχομός του Nico μας, που σε λίγες μέρες γίνεται ενός, γέμισε τις ζωές μας με ασύλληπτη χαρά και ευγνωμοσύνη , και το μεγάλωμα του είναι ακόμα μια τρανή απόδειξη του χρόνου που περνάει. Άλλοτε γλυκά μα συχνά αδυσώπητα. Του χρόνου που μετριέται σε χρόνους, μήνες, μέρες, ακόμα και λεπτό. Πέρυσι τέτοια εποχή οι 3 μέρες που περίμενα αποτελέσματα ήταν ίσως οι πιο επώδυνες της ζωής μου, χτυπούσε το τηλέφωνο και πεταγόμουν από τον φόβο και την αγωνία για το τι θα ακούσω.

Σήμερα, κοιτώ αυτή την φωτογραφία με την αδερφή μου και τον γιό της, και νιώθω όχι μόνο τυχερή που κατάφερα να δω τον ερχομό αυτού του ανθρώπου στη ζωή, αλλά και που μπορώ να γεύομαι κάθε στιγμή , που θυμάμαι και ρουφάω κάθε μικρή στιγμή. Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα και παλεύω, όσα ονειρεύτηκα και γίνονται πραγματικότητα, τους ανθρώπους που κέρδισα, τη ζωή που ζώ και που ποτέ μα ποτέ πια δεν θα θεωρήσω δεδομένη. Τον φόβο που έχει γίνει κομμάτι απο τη σάρκα μου και την αγωνία που κάπως την έχω παντρευτεί αλλά οι στιγμές γλυκαίνουν όταν είσαι με όσους αγαπάς».

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο


Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα - 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης