Γιώργος Καραμίχος: Δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδάκι μου, το διεκδίκησα όταν τελείωσα τον στρατό

Η κόρη μου είναι 26 χρονών και από τα 18 της και μετά είμαστε μαζί, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στην κόρη του και τη σχέση τους, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε σε κανάλι στο Youtube.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του από τη μητέρα της κόρης του και το γεγονός ότι στην αρχή της ζωής της δεν ήταν κοντά στο παιδί του. Ωστόσο, τόνισε πως αφότου τέλειωσε τη θητεία του στον στρατό, γύρισε πίσω και διεκδίκησε την κόρη του.

Στη συνέντευξή του στο κανάλι των Rainbow Mermaids, περιέγραψε: «Η κόρη μου γεννήθηκε το 1998. Με το που έγινε όλο αυτό, ενώ ήθελα το παιδί, συνέβησαν διάφορα προσωπικά, χωρίσαμε και δεν ήμασταν μαζί. Οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδάκι μου. Το διεκδίκησα όταν τελείωσα τον στρατό. Μετά πάλι δεν το είχα, περάσαμε από διάφορα τέτοια. Η κόρη μου είναι 26 χρονών και από τα 18 της και μετά είμαστε μαζί και τώρα είναι η πιο ωραία και ειλικρινής σχέση που έχω με άνθρωπο. Παίρνω συμβουλές από την ίδια, είναι η νέα γενιά».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τη ζωή του στη Βέροια: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο να μεγαλώνει ένα παιδί στο χωριό. Το θετικό είναι η ελευθερία, το πράσινο, η φύση, αυτά που τρως… Το αρνητικό είναι αυτό που σε οδηγεί να συνδέεσαι με τον τόπο. Πρέπει να ανεχτείς συμπεριφορές ανθρώπων που δεν θα έπρεπε. Δε θα έπρεπε να υπάρχουν οι συμπεριφορές και αυτοί οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, πριν χρόνια ξύπνησα ένα πρωί και άκουσα κουταβάκια να κλαίνε. Βγήκα έξω και μου είπε η μάνα μου ότι ο τάδε άφησε τα κουτάβια στο γήπεδο να ξεραθούν. Πήγα και πήρα τα κουτάβια και μαζί με τα παιδιά περάσαμε πόρτα-πόρτα για να τα δώσουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Bullying του Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη, έβαλε τα κλάματα η Λινού και ζήτησε συγγνώμη - Δείτε βίντεο

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ - Πώς μπορείτε να τις δείτε

MrBeast: Συμπαρουσιάστριά του κατηγορείται ότι αποπλάνησε ένα 13χρονο αγόρι - Αηδιασμένος δηλώνει ο YouTuber
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr