Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της έγινε 6 ετών και το γιόρτασαν

Οι φωτογραφίες με τη μικρή Ada και την τούρτα για τα γενέθλιά της

Η Χριστίνα Κοντοβά γιόρτασε τα έκτα γενέθλια της κόρης της, Ada, με μια δημοσίευση στο Instagram προφίλ της.

Η σχεδιάστρια μόδας, απαθανάτισε το παιδί της να απολαμβάνει ένα παγωτό χωνάκι, ενώ έβγαλε και μερικές φωτογραφίες από τη ροζ τούρτα που της είχε ετοιμάσει. Τα στιγμιότυπα, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου. «Η Ada γίνεται 6 ετών» έγραψε.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες για τα γενέθλια της Ada




Λίγο καιρό πριν, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε ξανά στο Instagram, στιγμιότυπα από το ταξίδι που έκανε μαζί με την Ada, στην πατρίδα της, ΟυγκάνταΕκεί, μητέρα και κόρη επισκέφτηκαν οικοτροφεία, σχολεία και άλλα μέρη της πόλης, που συντηρούνται από δωρεές. Τόσο η Χριστίνα Κοντοβά, όσο και η Ada διασκέδασαν με τους ντόπιους, έπαιξαν, μαγείρεψαν μαζί τους και φωτογραφήθηκαν.

Οι αναρτήσεις στο Instagram







Λίγο καιρό πριν, η Χριστίνα Κοντοβά έδωσε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για τη δύσκολη διαδικασία να υιοθετήσει το παιδί της από την Αφρική, τη στήριξη που είχε από τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά και τον χωρισμό τους.

Μιλώντας στην εκπομπή Break η σχεδιάστρια που δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της, όσο μιλούσε για την κόρη της, Έιντα, είπε: «Από το πρώτο μου ταξίδι στην Αφρική ένιωσα μια σύνδεση. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Τα προηγούμενα χρόνια έλεγα ότι δεν ήθελα να κάνω παιδί και ότι είμαι μια χαρά. Η ανάγκη μου όμως για υιοθεσία γεννήθηκε εκεί. Έλεγα δηλαδή ότι "εγώ θέλω να έχω ένα παιδί από εδώ". Ήταν πολλές οι στιγμές που λύγισα και νομίζω ότι οι πιο δύσκολες στιγμές που έχω ζήσει μέχρι τώρα ήταν εκεί. Θέλω να πω όμως ότι ποτέ δεν λύγισα για τον σκοπό μου».

Δείτε τη συνέντευξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr