Ιωάννα Τούνη: Μετά τις διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη πήγε για κάμπινγκ στην Πελοπόννησο

Ιωάννα Τούνη: Μετά τις διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη πήγε για κάμπινγκ στην Πελοπόννησο

Το βίντεο από την παραλία που κατασκήνωσαν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

toyni22
Η Ιωάννα Τούνη δημοσιεύει καθημερινά βίντεο από τα μέρη στα οποία κάνει διακοπές, με πρόσφατη την ανάρτησή της που προκάλεσε αντιδράσεις στο TikTok.

Η intagrammer έδειξε τη βίλα που διέμεινε στην Κέρκυρα και υποστήριξε ότι το δωμάτιο είχε ιδιωτική παραλία, με τα σχόλια στο κλιπ να παίρνουν «φωτιά». Μετά τις διακοπές της, μεταξύ άλλων, στην Κέρκυρα, τη Σύρο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, η Ιωάννα Τούνη άλλαξε στιλ και πήγε για κάμπινγκ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη.

Στο βίντεο που ανέβασε ως story στο Instagram, κατέγραψε με το κινητό της το μέρος που κατασκηνώνουν με τον σύντροφό της, το βαν με το οποίο μετέφεραν τα πράγματά τους, αλλά και τη σκηνή που έστησαν στην οροφή του αυτοκινήτου. Όπως έκανε γνωστό σε όσους την ακολουθούν, η παραλία που κάνουν κάμπινγκ, είναι στην Πελοπόννησο.

Μετά τις διακοπές στη βίλα, η Ιωάννα Τούνη πήγε για κάμπινγκ
Κλείσιμο

Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε αναρτήσεις από το κάμπινγκ, απαθανατίζοντας τη σύντροφό του και τον γιο τους σε στιγμές χαλάρωσης.
toyni9922
toyni333
toyni22
alexandrou22

Οι αντιδράσεις με ανάρτηση που έκανε από την Κέρκυρα
Στην ανάρτησή της από την Κέρκυρα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο στο TikTok, όπου εμφανίζεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την... ιδιωτική παραλία που βρίσκεται μπροστά από τη βίλα που νοικιάζει για αυτές τις μέρες.

«Εσύ το ήξερες ότι η βίλα μας εδώ πέρα, έχει και ιδιωτική παραλία;» ρωτά τους ακολούθους της και ξεκινά την περιήγηση στην περιοχή, παρέα με μια φίλη της.

Δείτε το βίντεο

@j.touni

Το αγαπημένο μου κομμάτι του σπιτιού🥹❤️ #fyp #foryou #tour #private #beach #corfu #viral

♬ original sound - Ioanna Touni

Η Ιωάννα Τούνη περπάτησε από το δωμάτιο στην παραλία και συγχρόνως, έλεγε στο TikTok: «Αυτή εδώ είναι η δεύτερη βίλα μας. Λοιπόν κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε στην ιδιωτική παραλία, η οποία έχει τόσο καθαρή θάλασσα», ενώ επισήμανε πως η συγκεκριμένη βίλα είναι η ωραιότερη που έχει μείνει ποτέ.

Μετά τη δημοσίευση του κλιπ, οι ακόλουθοί της αντέδρασαν για την ιδιωτική παραλία, σχολιάζοντάς της, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες», «Αφού δεν είπε και ιδιωτική θάλασσα πάλι καλά» και «Oι παραλίες ανήκουν σε όλους». Ανάμεσα στα σχόλια, υπήρχαν κι εκείνα που υποστήριξαν την Ιωάννα Τούνη, με αρκετούς να της εύχονται να περνάει καλά και να μη δίνει σημασία.

Δείτε μερικά από τα σχόλια
touni-sxolia

Η Ιωάννα Τούνη είχε επισκεφτεί νωρίτερα τη Σύρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους.\




Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του

Οργή στη Μέση Ανατολή για το μακελειό με τα 12 νεκρά παιδιά - Φόβοι για κλιμάκωση, αντίποινα του Ισραήλ και απειλές στη Χεζμπολάχ


Έκκληση ακτιβιστών για τα γαϊδουράκια «ταξί» της Ρόδου - Για κακομεταχείριση μιλά η DailyMail, δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης