Κατερίνα Γερονικολού σε Γιάννη Τσιμιτσέλη: Θα είσαι για πάντα το καλοκαίρι μου

Κατερίνα Γερονικολού σε Γιάννη Τσιμιτσέλη: Θα είσαι για πάντα το καλοκαίρι μου

Οι ευχές της ηθοποιού στον σύντροφό της ανήμερα των γενεθλίων του

geronikolou_tsimitselis3
Με αφορμή τα γενέθλια του Γιάννη Τσιμιτσέλη, η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού, του ευχήθηκε με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε ένα σκάφος στη Ρόδο, όπου και παραθερίζει για τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου και το μεσημέρι της Κυριακής, η ηθοποιός ανέβασε τα στιγμιότυπα στο Instagram προφίλ της, δίνοντας τις ευχές της στον σύντροφό της.

«Oh Captain. My Captain. Χρόνια Πολλά» του έγραψε και σε hashtag πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, τη φράση: «Θα είσαι για πάντα το καλοκαίρι μου».

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες
Κλείσιμο
simitseliskaterina

Με χιουμοριστική διάθεση και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μια ανάρτηση από το προφίλ του ανήμερα των γενεθλίων του, με ένα βίντεο λίγο μετά την αλλαγή της ώρας από το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου. Αφού παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ της Εθνικής με τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου η ελληνική ομάδα ηττήθηκε, έσβησε το κεράκι στην τούρτα, με την οποία η παρέα του, του ευχήθηκε.

Στο βίντεο που ανάρτησε στα social media, ο ηθοποιός σβήνει χωρίς πολλή όρεξη το κεράκι. Στη λεζάντα εξηγεί ότι το κέφι του, επηρεάστηκε από την έκβαση του αγώνα.

«Χρόνια μου πολλά λοιπόν !!! Να κέρδιζε και η Εθνική τον Καναδά θα ήταν ωραίο δώρο αλλά προχωράμε (το λέω για το υπέροχο κέφι μου σε αυτό το βίντεο)» έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε το βίντεο




Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν απαντήσεις για τον θάνατο του 57χρονου οδηγού απορριμματοφόρου στη Φυλή - Γιατί «τσούλησε» το όχημα και τον παρέσυρε

Ο Τζέι Ντι Βανς αντεπιτίθεται στην Τζένιφερ Άνιστον για το σχόλιό της: Αηδιαστικό αυτό που είπε για την κόρη μου


Ακατάλληλος ο Σηκουάνας μετά την χθεσινή καταιγίδα, παρά τα €1,4 δισ. που δαπανήθηκαν για τον καθαρισμό του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης