Μιχάλης Μαρκάτης: Δεν έχω καμία αντίρρηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά θεωρώ ότι ένα παιδί χρειάζεται να έχει μητέρα

Μιχάλης Μαρκάτης: Δεν έχω καμία αντίρρηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά θεωρώ ότι ένα παιδί χρειάζεται να έχει μητέρα

Ένα παιδί πρέπει να έχει τη μαμά του κοντά για να μεγαλώσει, τόνισε ο ηθοποιός

markatis-mixalis
Ο Μιχάλης Μαρκάτης παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία ερωτήθηκε για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών και την απόκτηση παιδιών, αλλά και για το εάν υπάρχουν «κλίκες» στον χώρο του θεάτρου.

«Δεν έχω καμία αντίρρηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά θεωρώ ότι ένα παιδί χρειάζεται να έχει μητέρα. Νομίζω ότι ένα παιδί πρέπει να έχει τη μαμά του κοντά για να μεγαλώσει» είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην On Time.

Για το αν στον χώρο του θεάτρου γίνονται χάρες για να πάρουν ηθοποιούς σχολίασε τα εξής: «Νομίζω ότι συμβαίνουν και αυτά. Πάντα συνέβαιναν. Εγώ όσο θυμάμαι να είμαι στη δουλειά, πάντα υπήρχε τουλάχιστον ένας αδύναμος κρίκος στον θίασο. Όλα αυτά όμως, στην ουσία της δουλειάς, φαίνονται πάνω στη σκηνή. Εκεί αποδεικνύει ο καθένας τι είναι κι όχι στο Instagram».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στους Νέους Πόρους - Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από τις γραμμές του ΟΣΕ

Εννιάχρονα κορίτσια πέφτουν θύματα ομαδικών βιασμών εν μέσω του πολέμου στο Σουδάν

Απομάκρυναν σχολιαστή από το Eurosport για σεξιστικό σχόλιο στις κολυμβήτριες της Αυστραλίας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης