Εμμανουήλ Καραλής: Οι Έλληνες έχουμε το καλύτερο σπίτι στο Ολυμπιακό Χωριό

Εμμανουήλ Καραλής: Οι Έλληνες έχουμε το καλύτερο σπίτι στο Ολυμπιακό Χωριό

Το βίντεο του αθλητή με τα σπίτια των αποστολών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

karalis_tiktok
Ο Εμμανουήλ Καραλής δείχνει μέσω TikTok, πώς περνούν οι Έλληνες αθλητές στο Παρίσι, εκτός από τη στιγμή των προπονήσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με νέο βίντεο στο προφίλ του, ο αθλητής του άλματος επί κοντώ κατέγραψε μια βόλτα που έκανε με ποδήλατο στο Ολυμπιακό Χωριό και βαθμολόγησε τα σπίτια των αποστολών, υποστηρίζοντας ότι εκείνο που φιλοξενεί τους Έλληνες, είναι το καλύτερο από όλα.

Δείτε το βίντεο


Κλείσιμο
Αφού έδειξε τα σπίτια των Ολλανδών, των Πολωνών και των Αμερικάνων, κατέληξε στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής, που ήταν και το μοναδικό στο οποίο έβαλε 10 στα 10. Όπως εξήγησε είναι το πιο ωραίο, γιατί έχει όμορφη θέα από τα μπαλκόνια τους, μεγάλες σημαίες και θετικό κλίμα. Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε το βίντεο, δείχνοντας πλάνα από το μπαλκόνι του.

Το βίντεο από την τελετή έναρξης
Ο αθλητής, μια μέρα μετά την τελετή έναρξης, έδειξε ξανά μέσω TikTok και πλάνα που δεν προβλήθηκαν στην τηλεόραση, μέσα από το πλοιάριο που τους μετέφερε δια Σηκουάνα, όπως και τις χιουμοριστικές, αλλά και τις στιγμές δέους, όπως τονίζει στην ανάρτησή του ο αθλητής του επί κοντώ, που έζησαν όλοι μαζί.

Δείτε το βίντεο

Στην αρχή, την κάμερα φαίνεται να κράτα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η οποία απαθανατίζει τον ενθουσιασμό της ομάδας, που μόλις έχει φορέσει την επίσημη στολή για την περίσταση. Ακολουθούν χιουμοριστικά πλάνα μέσα από το λεωφορείο που τους μετέφερε στο σημείο με το πλοιάριο. Τέλος, το βίντεο του Εμμανουήλ Καραλή στο TikTok, δείχνει βίντεο από την οπτική γωνία των αθλητών μέσα στο πλοιάριο, «Συγκίνηση και δέος» γράφει, μεταξύ άλλων.


Μία μέρα πριν, ο Καραλής έδειξε στους πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους του, πώς περνούν με τους υπόλοιπους αθλητές, τη μέρα τους στο Παρίσι.

Με ένα πλάνο από το κρεβάτι του την ώρα που ξυπνάει, λέει στους φίλους του στο TikTok: «Γεια σε όλους, είμαι ο Μανόλο και αυτό είναι το Ολυμπιακό vlog» στην ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο
@flymanolofly

Μανολος ο βλογκερ 🤓🫰🏾#olympics #paris2024 #flymanolofly

♬ Storytelling - Adriel

Στη συνέχεια, ο κάτοχος του Πανελλήνιου Ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ έδειξε το μέρος που παίρνουν το πρωινό τους οι αθλητές και στη συνέχεια, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του, το στάδιο, όπου κάνουν τις προπονήσεις τους. Μεταξύ άλλων, απαθανάτισε στιγμή από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου, αλλά και τη δική του. Από το κλιπ δεν έλειψαν τα πειράγματα του ενός στον άλλο.

Ανάμεσα σε όσα έδειξε στο TikTok, ο Εμμανουήλ Καραλής έβγαλε βίντεο και τη στιγμή που ο πατέρας του και η φυσιοθεραπεύτριά του βοηθούν στην προετοιμασία των αθλητών και μεταφέρουν κοντάρια. Μετά την προπόνηση έφαγαν όλοι μαζί και εκμεταλλευτήκαν τον ελεύθερο χρόνο τους με μια βόλτα στην πόλη, για να επιστρέψουν μερικές ώρες αργότερα στο ξενοδοχείο τους και να ξεκουραστούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «αλλόκοτη» τελετή έναρξης, οι φόβοι για την ασφάλεια και τα μεγάλα ονόματα που ρίχνονται στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

«Βράζει» η Μέση Ανατολή μετά την επίθεση στα Υψίπεδα του Γκολάν - Αντίποινα ετοιμάζει το Ισραήλ, για ανείπωτες συνέπειες προειδοποιεί το Ιράν


Εκτροπή πτήσης της United Airlines λόγω «βιολογικού κινδύνου» - Ακόμα και μέλη του πληρώματος έκαναν εμετό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης