Βασιλική Μιλλούση: Το τρυφερό βίντεο με την κόρη της όσο ο Λευτέρης Πετρούνιας λείπει στο Παρίσι

Η αντίδραση της μικρής Λένιας Πετρούνια όσο παρακολουθούσε βίντεο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Βασιλική Μιλλούση στηρίζει μέσω social media τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, που διεκδικεί ξανά μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκτός από αναδημοσιεύσεις σχετικές με τις επιδόσεις του ολυμπιονίκη, η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο, με τη μια από τις κόρες της. Στο κλιπ της στο TikTok, η Βασιλική Μιλλούση κατέγραψε τις αντιδράσεις της Λένιας Πετρούνια, όσο παρακολουθούσε ένα βίντεο από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δείτε το βίντεο
Η κόρη της με τον Λευτέρη Πετρούνια κάθεται στην αγκαλιά της μητέρας της, η οποία της λύνει απορίες που της δημιουργούνται. Από όσα είδε στην τηλεόραση, την ενθουσίασαν περισσότερο τα πλάνα που οι διοργανωτές δείχνουν στον κόσμο, πώς φτιάχτηκαν τα μετάλλια που θα δοθούν στους νικητές.

Την ίδια ώρα στο Παρίσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου αθλητή στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους. Ο «άρχοντας των κρίκων» και κάτοχος δύο Ολυμπιακών μεταλλίων θα αγωνιστεί την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 16:00. Λίγη ώρα μετά την πρόκρισή του, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση δίνοντας παράλληλα και μια υπόσχεση: «Σήμερα ήταν μια μέρα για την οποία μπορώ να πω πολλά, δεν είναι η ώρα τώρα όμως! Θα πω μόνο πως είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για 3η φορά στη ζωή μου και φυσικά στις 4 Αυγούστου θα είναι μια διαφορετική μέρα από την σημερινή! Πάμε Ελλάδα!».







Ειδήσεις σήμερα:

Η επίθεση σε 47χρονο με σφυρί, η εγκληματική δράση υπαλλήλων της ΕΤΑΔ και οι εκδηλώσεις «φάντασμα» 400.000 ευρώ

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του υπερωκεάνιου «Arcadian» στο Αιγαίο - Η ιστορία του και η σύμπτωση με τον «Τιτανικό»

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις αιγοπροβάτων για αναπαραγωγή, πάχυνση, σφαγή σε όλη την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr