Σταμάτης Γονίδης για το ατύχημα στο μπάνιο του: Ξαφνικά βρέθηκα με το κεφάλι στον νιπτήρα και μάτωσα

Δεν μπορώ να κοιμηθώ, με το που πάω να γυρίσω οι πόνοι είναι φρικτοί, τόνισε σε δηλώσεις του

Ο Σταμάτης Γονίδης ακύρωσε τις συναυλίες του λόγω ενός ατυχήματος που είχε στο μπάνιο του και τους «φρικτούς πόνους» που όπως τόνισε, ακόμη τον ταλαιπωρούν.

Το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιουλίου, ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Summer's Cool» και περιέγραψε το ατύχημα που είχε σε νησί, αναφερόμενος πιθανότατα στην Κύθνο, όπου έχει σπίτι και παραθερίζει κάθε καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο

«Η περιπέτεια ξεκίνησε πριν 20-25 μέρες» είπε στην αρχή και πρόσθεσε: «Είχα έρθει στο νησί μόνος μου, έπαθα ίλιγγο. Πήγα στην Αθήνα, έκανα μια ένεση και μετά από εξετάσεις διαπίστωσα ότι ήταν από τον λαβύρινθο. Όλα καλά. Έφαγα μια εβδομάδα με δέκα μέρες στην Αθήνα όπου ήθελα να τακτοποιήσω κάποιες υποθέσεις με κάποια συμβόλαια».

«Γλίστρησα και μάτωσα το κεφάλι μου στη δεξιά πλευρά»
Ο Σταμάτης Γονίδης, εξήγησε στην πορεία, πώς χτύπησε στο κεφάλι του. «Κάποια στιγμή μπήκα στο μπάνιο και όταν βγήκα βρέθηκα με το κεφάλι στο νιπτήρα ξαφνικά, γλίστρησα και μάτωσα το κεφάλι μου στη δεξιά πλευρά. Ευτυχώς παρόλο που ήταν δυνατό το χτύπημα, δεν ήταν τίποτα. Είχα μια εμφάνιση την επόμενη μέρα, μου κάνανε μια ένεση κοκτέιλ και πήγα και τραγούδησα κανονικά. Όλα καλά» αναφέρει ο λαικός καλλιτέχνης.

«Έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δυο»
Παρά το ατύχημα, ο Σταμάτης Γονίδης επέστρεψε στο νησί, γιατί ήθελε να δει την κόρη του. Όταν πήγε, του συνέβη κάτι απρόοπτο. «Μετά γύρισα στο νησί, γιατί ήθελα να δω και τη μικρή μου κόρη. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να την ξυπνήσω. Πόναγε λίγο η μέση μου. Πήγα να την πιάσω από την κούνια και να τη σηκώσω, είναι 16 κιλά η μικρή, έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δυο. Έκανα τρεις συνεχόμενες μέρες ενέσεις κοκτέιλ. Δεν με έπιασαν και τώρα παίρνω ειδική αγωγή με κορτιζόνες» πρόσθεσε.

«Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση»
«Όταν είμαι όρθιος δεν έχω πρόβλημα, περπατάω, όταν κάθομαι πονάω λίγο αλλά εντάξει, όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, δεν μπορώ να κοιμηθώ, με το που πάω να γυρίσω, οι πόνοι είναι φρικτοί. Ο ορθοπεδικός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες, γιατί η μέση είναι ένα σημείο που... δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ.Δεν μπορείς να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δε το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση» κατέληξε ο Σταμάτης Γονίδης.

Η ανακοίνωσή του
Την ακύρωση των εμφανίσεών του, την ανακοίνωσε μέσω Facebook, όπου και αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά το ατύχημα. 

Όπως έγραψε πριν μερικές μέρες: «Αγαπητοί μου φίλοι εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρούμαι από ιλίγγους. Πριν μια εβδομάδα είχα μια πτώση στο μπάνιο και υποφέρω από φρικτούς πόνους στη μέση. Πίστευα πως με τις ενέσεις θα μπορούσα να βρίσκομαι στο Κιλκίς για μια εμφάνιση μου δυστυχώς ο πόνος δεν υποχωρεί. Πάντα είμαι συνεπής κι έκανα υπερπροσπάθεια να βρίσκομαι εκεί αύριο αλλά δεν τα καταφέρνω… Εύχομαι όταν συνέλθω να είμαι κοντά σας. Λυπάμαι για την αναστάτωση. Σταμάτης».




Ειδήσεις σήμερα:

Πόρισμα Αρείου Πάγου για υποκλοπές: Καμία σχέση του Predator με κρατικές υπηρεσίες - Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ - Σε δίκη 4 υπεύθυνοι των ιδιωτικών εταιρειών

Αμετανόητος ο Πολάκης: Είμαι εδώ, θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ- Γεωργιάδης: - «Δειλός ήσασταν πάντα»


Ρωσία, Ιράν και Κίνα επιδιώκουν να επηρεάσουν τις αμερικανικές εκλογές - Ποιον στηρίζουν ανάμεσα σε Τραμπ και Χάρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr