Ματίνα Νικολάου: Το σχέδιο είναι να εμφανιστώ ως Βάνια στη νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Δεν τον έχει πιάσει αγωνία για την επιστροφή του, είναι καλοκαιράκι ακόμα, δήλωσε

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση μετά από έναν χρόνο, τα επαγγελματικά της σχέδια, καθώς και τον ρόλο που αναμένεται να έχει στην εκπομπή του συνεργάτη της.

Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool», όπου αρχικά είπε: «Από Σεπτέμβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αρχίσουμε προετοιμασία για τα καινούρια πράγματα που έρχονται. Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω το τελικό ok, γιατί ακόμα δεν υπάρχει».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει ο τρόπος που περνούσαμε και δουλεύαμε στην εκπομπή, όλα καλά. Ήταν ωραίο διάστημα το ένας χρόνος αποχή, για να έρθει με πιο πολύ κέφι. Δεν ξέρω αν θα είναι δύο φορές την εβδομάδα, αλήθεια δεν ξέρω, νομίζω ότι τώρα είναι σε συζητήσεις, οπότε σε λίγες ημέρες θα δούμε».

Στη συνέχεια, η Ματίνα Νικολάου σχολίασε τη φύση της εκπομπής, όσο και την επικοινωνία που έχει με τον Νίκο Μουτσινά: «Όταν ήταν καθημερινή η εκπομπή, χρειαζόταν πολλά πράγματα. Τώρα που θα είναι δυο φορές την εβδομάδα, νομίζω θα είναι πιο εύκολα να οργανωθούν κάποια πράγματα. Κουράγιο σε όλους μας. Ο Νίκος Μουτσινάς καλά κάνει και ξεκουράζεται, βλεπόμαστε λίγο αλλά μιλάμε κυρίως τηλεφωνικά. Δεν τον έχει πιάσει αγωνία ακόμα για την επιστροφή του, είναι καλοκαιράκι ακόμα, ας μην μιλάμε για τέτοια».

Στο τέλος, η Ματίνα Νικολάου απάντησε στο αν θα επιστρέψει με την περσόνα της Βάνιας: «Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάει το πρόγραμμα έτσι όπως το έχουμε σκεφτεί. Το σχέδιο είναι να εμφανιστώ ως Βάνια, απλά δεν έχουμε ακόμα μαζευτεί για να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Αν δεν φέρω τη Βάνια, θα τσαντιστεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Εύβοια και Ρέθυμνο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Επιτέθηκε στη σύντροφο του γιου του και έβγαζε βίντεο για να το ανεβάσει στο TikTok

Βοριάδες έως και 7 μποφόρ σήμερα και άνοδος της θερμοκρασίας - Έρχονται 40άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr