Τέτα Καμπουρέλη: Θα συζητήσουμε με τον σύντροφό μου αν θα παντρευτούμε

Τέτα Καμπουρέλη: Θα συζητήσουμε με τον σύντροφό μου αν θα παντρευτούμε

Θα το μάθετε σύντομα, είπε σε ρεπόρτερ

tetakampoyreli
Η Τέτα Καμπουρέλη δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου που τη συνάντησε στο πάρτι για τα γενέθλιά της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, είπε στην κάμερα του «Summer’s Cool» ότι: «Φυσικά και είμαι χαρούμενη! Όταν είσαι καλά με το σύντροφό σου, είναι λογικό να είσαι και χαρούμενη. Οι δυο μας είμαστε καλά και ευτυχισμένοι».

Για το αν σκοπεεύει να παντρευτεί με τον σύντροφό της, η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσουμε και θα το μάθετε σύντομα. Με κέρδισε η αγάπη που έχει για μένα».

Τέλος, ρωτήθηκε από τη ρεπόρτερ, σχετικά με το αν έχει επαφές με τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση. Η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε: «Με τον πρώην σύζυγό μου μιλάμε, όταν χρειαστεί, για τα παιδιά και τα οικονομικά μας. Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d34ky00cpjnd)


Πριν από έναν χρόνο, η Τέτα Καμπουρέλη και ο Δημήτρης Χαλκιάς έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Το ζευγάρι βρέθηκε συγκεκριμένα, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, σε μια συναυλία - αφιέρωμα στον Δάκη. 


E41A7049
E41A7708


E41A7715
E41A7057
Μερικούς μήνες αργότερα, σε δηλώσεις που έκανε για την εκπομπή «Πρωινό Σουσού» σχολίασε για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Γκουρούση«Ο πρώην σύζυγος μου ας λέει ότι θέλει εγώ είμαι μια χαρά και δεν με πειράζει ότι και να λέει. Ο λόγος του διαζυγίου ήταν ένα τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας. Ο πρώην σύζυγος μου αν έχει μια κοπέλα 29 ή 49 χρονών και αν έχουν οποιοδήποτε δεσμό ανάμεσα τους, σκασίλα μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx6x4xv34a75)

Στη συνέχεια, η αισθητικός είπε: «Εγώ με τον σύντροφό μου έχω αγάπη, δεν ισχύει ότι είμαι δυστυχισμένη όπως ισχυρίζεται ο πρώην σύζυγός μου. Είμαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου. Δεν έχω επικοινωνία με τον Βασίλη Γκουρούση. Δεν ξέρω αν βλέπω μπροστά μου τον γάμο ακόμα, αυτό θα συζητήσω με τον σύντροφό μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης