Νικόλας Ράπτης: Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Νικόλας Ράπτης: Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μεγαλώνουμε και αλλάζουν οι προτεραιότητές μας, πρόσθεσε

raptis
Ο Νικόλας Ράπτης έκανε δηλώσεις σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια, το μέλλον του στην τηλεόραση, την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκλογή της πρώην συνεργάτιδάς του, Ελεονώρας Μελέτη, στην Ευρωβουλή.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην κάμερα του «Summer’s Cool» την Πέμπτη, 1 Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d34lafnvpf29)

Κλείσιμο
Σχετικά με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, σχολίασε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ένα κανάλι που τον εμπιστεύεται, του δίνει τηλεοπτικό χρόνο. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, το δείχνουν και τα νούμερα που φέρνει. Στο "2Night Show" δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα, ολοκληρώθηκε το δικό μας project, μεγαλώνουμε και αλλάζουν οι προτεραιότητές μας. Οπότε δεν νομίζω να ξαναπήγαινα. Τώρα υπό προϋποθέσεις μπορεί και να ξαναπήγαινα. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ».

Επίσης, στο αν θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά, ο Νικόλας Ράπτης απάντησε: «Η τηλεόραση τελευταία έχει απομακρυνθεί για μένα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οπότε κι εγώ προσωπικά το έχω βγάλει από το πρόγραμμα. Είμαι και λίγο δύσκολος, δεν θα κάνω κάτι αν δεν μου αρέσει, απλά και μόνο για να λέω ότι βγήκα στην τηλεόραση. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να επιστρέψω».

Σε άλλο σημείο, μοιράστηκε την άποψή του στη στροφή της Ελεονώρας Μελέτη στον χώρο της πολιτικής: «Η Ελεονώρα επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική. Αν είναι χαρούμενη με αυτό και την αντιπροσωπεύει… Είναι ένα παιδί πολύ μορφωμένο και έχει πολύ ωραίο λόγο. Θεώρησε ότι σε αυτή την περίοδο της ζωής της θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Εάν τη γεμίζει και πιστεύει ότι μπορεί να το φέρει εις πέρας, εγώ δεν έχω να συμπληρώσω τίποτα».


Ειδήσεις σήμερα:

Τρομάζει το ντόμινο των κρουσμάτων της πανώλης των αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα - Δρομολογούνται τα επόμενα βήματα

Σκληρή μάχη στη Βουλή για το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις

Κανονικά συνεχίζονται οι αγώνες στο Παρίσι με intersex πυγμάχους παρά το σάλο με τις δύο αθλήτριες με τα ανδρικά χρωμοσώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης