Ολυμπιακοί Αγώνες - Εθνική Μπάσκετ: Viral οι αντιδράσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο στον αγώνα με την Αυστραλία

Αποθεώθηκε ο μπασκετμπολίστας που δεν σταμάτησε λεπτό να εμψυχώνει την ομάδα - Ήταν η φωνή όλων των Ελλήνων, γράφουν στο Twitter

Η Εθνική Μπάσκετ νίκησε την Αυστραλία 77-71 σε έναν αγώνα που οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα, το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Αυγούστου.

Μπορεί ο κόσμος να αποθέωσε τους Έλληνες παίκτες που αναμένουν να δουν αν προκρίθηκαν στους 8 των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά πολλοί ήταν και όσοι δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις αντιδράσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος εμψύχωνε την ομάδα του με ιδιαίτερη ζέση, από τον πάγκο.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το στιγμιότυπο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ και τον αδερφό στον φόντο, να πανηγυρίζει με όλη του τη δύναμη.

«Ο Θανάσης είναι όλοι εμείς, είναι η φωνή όλων των Ελλήνων σήμερα» γράφουν στο Twitter - X οι τηλεθεατές, την ίδια ώρα που τον αποθεώνουν, γιατί αν και δεν αγωνίστηκε, λόγω τραυματισμού, στήριξε με την ψυχή του τους συμπαίκτες του.

«Πόσο σημαντική είναι η παρουσία τέτοιων παικτών όπως ο Θανάσης που ενώ δεν παίζουν ταυτόχρονα παίζουν εμψυχώνοντας με όλη τους την δύναμη» είναι ένα από τα σχόλια.

Δείτε περισσότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr