Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Χορεύει στα στενά της Σύρου

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Χορεύει στα στενά της Σύρου

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων

protopsalti
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επέλεξε τις Κυκλάδες για να περάσει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, όπως μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής 2 του μήνα στο Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της από τις διακοπές της στη Σύρο.

Απήλαυσε μια βόλτα στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού και κάποιος από την παρέα της, τη φωτογράφησε, την ώρα που χορεύει, έχοντας στον ώμο της, ένα σακίδιο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, άφησε στίχους από τη «Φραγοσυριανή», τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση: «Μια φούντωση μια φλόγα. Που έχω μέσα στη καρδιά. Λες και μάγια μου χεις κάνει. Φραγκοσυριανή γλυκιά».

Δείτε τη δημοσίευσή της
Κλείσιμο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει ιδιαίτερη αγάπη στο καλοκαίρι, καθώς αναρτά συχνά φωτογραφίες της από τους καλοκαιρινούς προορισμούς που επισκέπτεται.Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ανέβασε μέσω Instagram μια φωτογραφία της από στη θάλασσα στην παραλία της νήσου Χρυσής, νότια της Ιεράπετρας. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη φορά το ολόσωμο μαγιό της και τα γυαλιά ηλίου της, καθώς είναι ξαπλωμένη στην άκρη μιας φουσκωτής βάρκας και απολαμβάνει τον ήλιο.

Στη δημοσίευσή της, αποθέωσε τις ομορφιές της Κρήτης, γράφοντας: «Κρήτη μου με τα όμορφά σου νησάκια που είναι στην αγκαλιά σου. Εδώ στη Χρυσή 7,5 ναυτικά μίλια νότια της Ιεράπετρας... ανασύνταξη ψυχικών και σωματικών δυνάμεων».

Η δημοσίευσή της



Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τι ζήτησε ο Γκέρσκοβιτς πριν τη συμφωνία ανταλλαγής αιχμαλώτων - Μία συνέντευξη με τον Πούτιν

Μυστήριο με την εξαφάνιση της συζύγου Σαουδάραβα που διέφυγε στη Μελβούρνη και έπειτα αγνοείται

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Δύο μετάλλια μέσα σε 20 λεπτά για την ελληνική κωπηλασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης