Power of Love: Δημήτρης σε Σοφία- Μου φάνηκε υπερβολική η αντίδρασή σου, με τρόμαξε

Ο μεγαλύτερος φόβος σε αυτό το παιχνίδι είναι να είναι ψεύτικο, απάντησε η Σοφία

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love» ο Δημήτρης και η Σοφία προσπάθησαν να λύσουν τα θέματα που προέκυψαν στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, όταν είχαν συζητήσει σε ένα υποθετικό σενάριο αν η Σοφία έφευγε από το παιχνίδι και ο Δημήτρης συνέχιζε, τι θα συνέβαινε στη σχέση τους και αν θα διεκδικούσε κάποια άλλη παίκτρια ο Δημήτρης, ο ίδιος είχε απαντήσει καταφατικά, κάτι που ενόχλησε τη Σοφία. Η διαγωνιζόμενη φοβήθηκε πως αυτό που έχουν δεν είναι αληθινό και ότι τα αισθήματα του Δημήτρη δεν είναι πραγματικά.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Δημήτρης: «Αυτή η συμπεριφορά την εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί όντως βγήκε από μέσα σου. Αν π.χ. την κράταγες μέσα σου, δεν ξέρω αν θα ήταν σωστό. Έβγαλες τα συναισθήματά σου εκείνη τη στιγμή, δεν ξέρω αν ήταν συσσωρευμένα»

Σοφία: «Κοίτα ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ελέγξω, δεν ήταν κάτι που ήταν ελεγχόμενο εκείνη τη στιγμή. Κατάλαβες; Όταν κάποιος παθαίνει κρίση πανικού δεν την ελέγχει»

Δείτε το βίντεο

Δημήτρης: «Στενοχωρήθηκες όμως;»

Σοφία: «Πανικοβλήθηκα πιο πολύ»

Δημήτρης: «Καταλαβαίνω τι λες 100%. Θέλω να μπεις για μισό λεπτό στη θέση μου και θα μπω και εγώ στη δική σου. Είμαστε σε ένα παιχνίδι, στο οποίο είμαστε 6 άντρες, 6 γυναίκες. Εμείς σε 3 βδομάδες έχουμε διαλέξει ο ένας τον άλλον γιατί μας αρέσει η εμφάνιση, ο χαρακτήρας κτλ. και είμαστε πιο κοντά στα πιστεύω μας και στο τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον. Έτσι; 3 βδομάδες μες το παιχνίδι, όχι 3 βδομάδες καθημερινότητας έξω από το παιχνίδι, που είναι πολύ πιο ισχυρό και μαθαίνεις τον άλλον πολύ καλύτερα. Ωστόσο έχουμε περάσει τέλεια, με τα ταξίδια μας κα με τις ευκαριίες που μας έχουν δοθεί να έρθουμε πιο κοντά. Δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου να σου πω ότι άμα μπει κάποια και φύγεις εσύ και εγώ είμαι μέσα στο παιχνίδι και με διεκδικήσει και μου αρέσει ότι θα φύγω μαζί σου. Έδωσα μια ειλικρινή απάντηση, στο ότι υπάρχει περίπτωση να ενδώσω σε αυτό υποθετικά. Ήταν ένα υποθετικό σενάριο»

Σοφία: «Απλά backstage είχες πει άλλο πράγμα. Είχες πει ότι άμα φύγεις εσύ, θα φύγω και εγώ»

Δημήτρης: «Ντάξει, αυτό είχε ειπωθεί γιατί έτσι το αισθανόμουν εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω πότε το είχα πει, μπορεί να το είχα πει την 1η ή τη 2η βδομάδα»
Σοφία: «Αν δεν είχε ειπωθεί αυτό δεν θα μου έκανε τόσο εντύπωση...»

Δημήτρης: «Ίσως και εγώ να ήμουν τόσο ενθουσιασμένος εκείνη τη στιγμή που να έκανα μια υπερβολική δήλωση. Αυτή την απάντηση είχα στο μυαλό μου να δώσω, αυτήν έδωσα»

Σοφία: «Πανικοβλήθηκα. Ο μεγαλύτερος φόβος σε αυτό το παιχνίδι είναι να είναι ψεύτικο»

Δημήτρης: «Μου φάνηκε υπερβολική η αντίδρασή σου για 3 βδομάδες γνωριμίας. Αν έχεις αυτή την αντίδραση στις 3 βδομάδες, αν βγούμε έξω στους 4 ή 5 μήνες και γίνει κάτι παρόμοιο ή κάτι πολύ χειρότερο, με τρόμαξε ποια μπορεί να είναι η αντίδρασή σου»


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Καρίνι ζητάει συγγνώμη από την intersex αντίπαλό της - «Σέβομαι την απόφαση της ΔΟΕ»

Ηράκλειο: Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης τριών οχημάτων - Δείτε βίντεο

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. με το καΐκι στο Κάτω Κουφονήσι για το παράνομο κάμπινγκ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr