Χρύσα Κατσαρίνη για κακοποιητική σχέση: Αναγνώριζα τα προειδοποιητικά σημάδια, τα έβλεπα, απλά τα αγνοούσα

Ακόμα και αν έχεις μικρά προβλήματα σε μια σχέση, τα θάβεις κάπως κάτω από το χαλί και το χαλί είναι το σεξ, σχολίασε

Η Χρύσα Κατσαρίνη προχώρησε μια προσωπική εξομολόγηση σχετικά με την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν από σύντροφό της, τον έρωτα και τη σχέση της με το σεξ.

Η γνωστή stand-up comedian ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη στο Youtube.

Αναφορικά για το διάστημα μετά τον χωρισμό της, η Χρύσα Κατσαρίνη ανέφερε: «Για ένα διάστημα μετά ήθελα να μείνω μόνη μου, πάντα το κάνω αυτό. Ειδικά όταν έχεις περάσει από κακοποιητική σχέση, είσαι κάποιος άλλος μετά. Γιατί είσαι αυτός που ήσουν, με το τραύμα. Οπότε πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το ποια είσαι. Οπότε παίρνω χρόνο γενικά, δεν μπαίνω σε σχέση, ούτε σεξ κάνω για ένα διάστημα. Μου έκανε καλό αυτό».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σίγουρα με γέμισε με φόβο και καχυποψία η κακοποιητική σχέση που είχα, αλλά και με γνώση και εμπειρία. Αναγνωρίζω τα red flags πολύ γρήγορα. Και πριν τα αναγνώριζα τα προειδοποιητικά σημάδια, τα έβλεπα, απλά τα αγνοούσα, επέλεγα να μην τα δω. Κάπως απέφευγα να μην τα δω, τώρα πλέον όχι».

Η κωμικός, επίσης, μοιράστηκε την εμπειρία της από τις τοξικές σχέσεις: «Οι τοξικοί άνθρωποι δυστυχώς κάνουν καταπληκτικό σεξ. Αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Είναι η υπερδύναμή τους. Τον αγαπούσα ως άνθρωπο πάρα πολύ, γι’ αυτό και έζησα ό,τι έζησα μαζί του και έμεινα όσο έμεινα. Γι' αυτό προσπαθούσε να κλείνω το κομμάτι της κακοποίησης και να λέω: "Ντάξει, αυτό πέρασε τώρα, δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Αγαπιόμαστε τώρα, είμαστε πάρα πολύ καλά". Κάπως τα διαχώριζα στο μυαλό μου. Δεν ήταν επιβράβευση στο μυαλό μου το σεξ».

Και συμπλήρωσε: «Δηλαδή ακόμα και αν έχεις μικρά προβλήματα σε μια σχέση, τα θάβεις κάπως κάτω από το χαλί και το χαλί είναι το σεξ. Λες "εντάξει, τώρα, γιατί να συζητήσουμε αυτό, αφού μπορούμε να κάνουμε σεξ". Για μένα ήταν ένα κομμάτι τελείως ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ αυτό που συνέβη για 6 ώρες συνεχόμενες, πάμε να κάνουμε σεξ τώρα γιατί είμαστε καλά. Άμα νιώθω ότι υπάρχει κάτι εκεί που δεν έχει λυθεί δεν μπορώ να κάνω σεξ, δεν νιώθω καλά».



Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Καρίνι ζητάει συγγνώμη από την intersex αντίπαλό της - «Σέβομαι την απόφαση της ΔΟΕ»

Ηράκλειο: Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης τριών οχημάτων - Δείτε βίντεο

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. με το καΐκι στο Κάτω Κουφονήσι για το παράνομο κάμπινγκ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr