Ελένη Ράντου για τον απώλεια της Έβελυν Σιούπη: Δεν σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου

Το αντίο της ηθοποιού στην ενδυματολόγο που πέθανε στα 61 της χρόνια

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η Ελένη Ράντου αποχαιρέτησε την ενδυματολόγο, Έβελυν Σιούπη, η οποία είχε βάλει την υπογραφή της σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων.

Η Έβελυν Σιούπη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, αφήνοντας πίσω της συνεργασίες με σειρές όπως το «Το δις εξαμαρτείν» και «Ντόλτσε Βίτα».

Η ηθοποιός έγραψε για την Έβελυν Σιούπη: «Γιατί το καλοκαίρι να φεύγουν τόσοι άνθρωποι της τέχνης; Μόλις διάβασα τον πρόωρο χαμό της Έβελυν Σιούπη. Αστείρευτο ταλέντο. Και μια ευγένεια άλλης εποχής. Τέτοιοι άνθρωποι θα λείπουν πάντα. Καλό σου ταξίδι υπέροχο πλάσμα. Δε σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου».

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

Πρώτος ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στα social media: «Αντίο στην γλυκιά Εβελυν Σιούπη, αυτό το πολυτάλαντο πολυβραβευμένο κορίτσι, που με ό,τι καταπιάστηκε το έκανε με μεγάλη επιτυχία και με τεράστια αγάπη για τους ηθοποιούς. Μόνο καλά θα έχουμε να θυμόμαστε από αυτό το ευγενικό πλάσμα όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της και όσοι γνωρίσαμε το αδαμάντινο του χαρακτήρα της...Καλό ταξίδι αγαπημένη μας..».

Την Έβελυν Σιούπη αποχαιρέτησε, μεταξύ άλλων και ο Χάρης Ρώμας, γράφοντας στο Facebook: «Η σκηνογράφος και κυρίως ενδυματολόγος Έβελυν Σιούπη ήταν μία μεγάλη καλλιτέχνης με την έννοια του ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιος παρόμοιος σε έμπνευση και αισθητική. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει και στο μέλλον. Της έλεγα πάντα ότι εφηύρε και εκπροσωπεί τον "Υπαρκτό Σουρεαλισμό"!

Στη διάρκεια της συνεργασίας μας ζήσαμε έντονες και εκρηκτικές στιγμές όμως αυτό που έμεινε στο τέλος ξεκάθαρο ήταν ο αμοιβαίος σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Άλλωστε έτσι ήταν η Έβελυν: Έντονη, εκρηκτική και απόλυτα αξιοπρεπής! Φεύγει δυστυχώς νωρίς και πραγματικά εύχομαι ολόψυχα ο αγαπημένος της γιός, Δημήτρης, να τιμά πάντα την μνήμη της. Και εγώ θα την θυμάμαι, πάντως…».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr