Σάκης Ρουβάς: Το TikTok «ξέθαψε» βίντεο που προπονείται στο επί κοντώ - Το σχολίασε ο Εμμανουήλ Καραλής

Σάκης Ρουβάς: Το TikTok «ξέθαψε» βίντεο που προπονείται στο επί κοντώ - Το σχολίασε ο Εμμανουήλ Καραλής

Δείτε το κλιπ που έγινε viral από το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου

sakis_manolo
Με αφορμή τη συμμετοχή του Εμμανουήλ Καραλή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το άλμα επί κοντώ έγινε viral και τα social media... έπιασαν δουλειά.

Λίγο αφού ο αθλητής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι, το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου, ένας λογαριασμός στο TikTok «ξέθαψε» βίντεο από το παρελθόν, το οποίο δείχνει τον Σάκη Ρουβά να κάνει τη δική του προσπάθεια στο άλμα επί κοντώ.

Το συγκεκριμένο κλιπ, έρχεται από την περίοδο που ο τραγουδιστής ασχολούνταν με τον στίβο και μέσα σε μερικές ώρες έγινε viral στην πλατφόρμα. Ανάμεσα σε όσους το είδαν, είναι και ο πλέον χάλκινος ολυμπιονίκης, Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος σχολίασε «έχουμε κάνει άλματα μαζί».

Κλείσιμο


karalis22


Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του «Manolo» ο Σάκης Ρουβάς δεν δίστασε να πει με μια ανάρτηση, τόσο στον αθλητή, όσο και στον Λευτέρη Πετρούνια, πόσο περήφανο τον έκαναν να αισθάνεται με τις διακρίσεις τους. «Δυο αθλητές μας διδάσκουν. Λευτέρη Πετρούνια, πόσο άξιος!! Πόσο!! Τρεις συνεχόμενες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες!! Πραγματικός θρύλος, Μανόλο, είσαι σπουδαίος αθλητής και οι κόποι δικαιώνονται. Ο ουρανός είναι το όριο και μας το αποδεικνύεις. Νιώθω υπερήφανος για εσάς. Μας συγκινείτε!!!» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχέση ζωής του Ντουπλάντις με τον Καραλή - Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, είπε ο Σουηδός για τον Έλληνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης