Λάκης Γαβαλάς: Άλλες φορές ζω σε ωκεανούς και άλλες στην αγκαλιά του άλλου μου μισού

Λάκης Γαβαλάς: Άλλες φορές ζω σε ωκεανούς και άλλες στην αγκαλιά του άλλου μου μισού

Η ανάρτηση του σχεδιαστή για τα γενέθλιά του

gavalas22
Ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα 72α γενέθλιά του στη Μύκονο και από εκεί, ανέβασε μια φωτογραφία με την τούρτα που του ετοίμασαν οι δικοί του άνθρωποι και ένα μπουκέτο λουλούδια.

Στη δημοσίευσή του στο Instagram ο σχεδιαστής έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για το «άλλο του μισό» αλλά και για το πώς σχεδιάζει να περάσει την ημέρα των γενεθλίων του.

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Μια ημερομηνία που ήταν η αρχή της ζωής μου. Μιας υπέροχης ζωής μέχρι τώρα γεμάτη απρόοπτα καλά και κακά. Εξυπηρετώ αλλά δεν υπηρετώ κανέναν. Ζω άλλες φορές σε ωκεανούς και άλλες στην αγκαλιά του άλλου μου μισού. Σήμερα θα φάω τούρτα, θα πιω αφρώδη οίνο και θα υποδεχτώ τους φίλους μου να το γιορτάσουμε μαζί. Τα χρόνια περνούν και πολλοί μας προσπερνούν».

Η ανάρτησή του
Κλείσιμο

Νωρίτερα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την παιδική του ηλικία και ένα ακόμα που τον δείχνει όπως είναι σήμερα, ο σχεδιαστής ευχαρίστησε τους γονείς του για όσα έκαναν για εκείνον, ενώ έκανε και μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Καλήμερα φίλοι μου. Ξημερώνει η εορτή της μεταμορφώσεως του Σωτηρος, όπου πριν 72 χρόνια στις 6 το πρωϊ γεννήθηκε η πεντάκιλη αφεντιά μου. Από κούνια και πραγματικά με γαλλικά και πιάνο, κι έπειτα χορό, έπειτα σεμινάρια για visual life style generally, χορευτής, κριτής, ηθοποιός στην τηλεόραση για να καταλήξω luxury ambassador σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες... Ευχαριστώ την κυρά Τζοβάννα την μαμά και τον κυρ Διονύση τον μπαμπά που με μεγάλωσαν με αγάπη, στοργή, θαυμασμό και θυμάμαι τόσο υπέροχα νεανικά χρόνια..».



Snapinsta_app_453966207_18320377072145586_6701191054184800667_n_1080


Ειδήσεις σήμερα:

«Πόλεμος» στο Twitter - Δικτάτορας ο Ερντογάν, λέει ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ και η Άγκυρα απαντά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φάλαινα έκανε «photobombing» στις σέρφερ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες - Snoop Dogg: Φήμες ότι παίρνει 500.000 δολάρια τη μέρα για να προωθεί τη διοργάνωση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης