Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φωτογραφίζεται με μαύρο μπικίνι στα βράχια

Η ηθοποιός πόζαρε από μια παραλία και ανέβασε τα στιγμιότυπα στο Instagram

Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της στο Instagram, στις οποίες ποζάρει από μία παραλία.

Η ηθοποιός φοράει ένα μαύρο μπικίνι και έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλό κότσο, ενώ ακουμπάει στα βράχια της παραλίας, κοιτώντας προς τη μεριά της θάλασσας. «Ημέρα παραλίας» έγραψε στα αγγλικά στην περιγραφή της δημοσίευσης. Την ίδια ώρα, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά το γυμνασμένο σώμα της.

Οι φωτογραφίες της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην παραλία


Οι παραπάνω φωτογραφίες της, ήρθαν λίγο καιρό αφού μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε, για τη δύσκολη οκταετία που πέρασε, τη σχέση της με τον χρόνο και τον θάνατο του πατέρα της. Όπως είπε στο περιοδικό ΟΚ! και αρχικά, ανέφερε: «Τον Οκτώβριο κλείνω τα 45 και δεν πιστεύω ότι έχει καμία σημασία αν θα πεις την ηλικία σου ή όχι. Το βρίσκω ανούσιο να την κρύβω. Σημασία έχει πόσο αισθάνεται κανείς. Υπήρξαν περίοδοι που έχω αισθανθεί 85, αλλά αυτή την περίοδο αισθάνομαι εκεί γύρω στα 35».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό νιώθει και πάλι καλά ψυχολογικά, μετά τη δύσκολη οκταετία που πέρασε.

«Η τελευταία οκταετία, όχι συνεχόμενα, ήταν πολύ απαιτητική σε ψυχολογικό επίπεδο. Αντιμετώπισα διάφορα, προσωπικά και επαγγελματικά. Ήταν πιεστική για μένα. Και τώρα είναι μια διετία που έχω κάνει αρκετή δουλειά», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Αρκετή δουλειά και αρκετή μοναξιά. Αποφάσισα όλο αυτό να το λύσω και απομονώθηκα λίγο. Όμως έφερε καρπούς. Έτσι κι αλλιώς, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα υποκριθώ ότι είμαι καλά ή θα το κρύψω όταν δεν είμαι».

Τέλος, είπε πως η δύσκολη αυτή περίοδος ξεκίνησε για εκείνη από τον θάνατο του πατέρα της. «Αφετηρία ήταν η απώλεια του μπαμπά μου, αλλά ακολούθησε ένα ντόμινο πραγμάτων. Ήρθαν και κάποιες δυσκολίες στη δουλειά. Να βάλουμε στην εξίσωση και τον Covid, ήταν για όλους μια περίοδος που έφερε πολλές ανακατατάξεις και έπρεπε πάλι να βρούμε τις ισορροπίες μας», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επίθεση Πολάκη στην Αθηνά Λινού μετά το άδειασμα της Βούλας Κεχαγιά

Σάλος στο νορβηγικό παλάτι - Συνελήφθη για βιαιοπραγία ο... άτακτος γιος της πριγκίπισσας Μέτε-Μάριτ


Η Λουάνα Αλόνσο προκαλεί όσους δεν την ήθελαν στο Ολυμπιακό Χωριό με φωτογραφίες της από το Παρίσι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr