Μπρούνο Τσερέλα: Βάζει καλάθια σε μπασκέτα στη Χίο και καμαρώνει μιλώντας ελληνικά - Δείτε βίντεο

Ναι καλά, ακούγεται να λέει ο σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο Μπρούνο Τσερέλα ανεβάζει κάθε μέρα στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές του στην Ελλάδα, μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου.

Το ζευγάρι, μετά την Ίμπιζα πήγε στη Χίο, από όπου και έκανε κοινές αναρτήσεις. Σε μια από αυτές, ο Μπρούνο Τσερέλα μοιράστηκε με τους ακολούθους του ένα βίντεο που τον τράβηξε πιθανότατα η ηθοποιός. Οι δυο τους βρίσκονται σε ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ και ο Ιταλός δείχνει στη σύντροφό του, τις δεξιότητές του ως μπασκετμπολίστας.

Όσο βάζει το ένα καλάθι μετά το άλλο, ακούγεται να λέει στα ελληνικά «ναι καλά, ναι καλά» και να καμαρώνει για τα καλάθια, με την Αθηνά Οικονομάκου να ξεσπά σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Μία μέρα πριν, το βράδυ της Τρίτης 6 Αυγούστου, ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε στο Instagram, μερικές φωτογραφίες από την παραμονή τους από το νησί και έγραψε τη λέξη «ευτυχία» στη λεζάντα της δημοσίευσης. Στο πρώτο στιγμιότυπο που επέλεξε ο 38χρονος για την ανάρτηση, ποζάρουν οι δυο τους αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί. Με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά σε δύο μικρούς κότσους, η Αθηνά Οικονομάκου έχει πέσει στην αγκαλιά του συντρόφου της, ο οποίος ακουμπά το κεφάλι του στο δικό της. 

Δείτε τη φωτογραφία

Μια μέρα πριν, η ηθοποιός μοιράστηκε από το δικό της προφίλ στην εφαρμογή, ένα άλμπουμ φωτογραφιών από το νησί του ανατολικού Αιγαίου. Σε αυτές πρωταγωνιστούν εικόνες της ίδιας με φορέμα, μπικίνι, πλάνα από το γυμναστήριο αλλά και ο Μπρούνο Τσερέλα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr