Power of Love - Τζέισον: Ήμουν ένα άτομο πολύ εσωστρεφές, ντροπαλό και έχω μεγαλώσει με πολύ bullying για αυτόν τον λόγο

Τα παιδιά που είναι πιο ντροπαλά συνήθως τρώνε και πολύ bullying, πρόσθεσε

Τη δική του εξομολόγηση έκανε στο Power of Love ο Τζέισον.

Ο παίκτης του ριάλιτι γνωριμιών μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση που έχει με την οικογένειά του, αλλά και τον εκφοβισμό που δέχτηκε στο σχολείο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν δέχτηκε έντονο bullying, επειδή ήταν εσωστρεφής και ντροπαλός.

«Ήμουν ένα άτομο πολύ εσωστρεφές, ντροπαλό και έχω μεγαλώσει με πολύ bullying για αυτόν τον λόγο. Δηλαδή, στο δημοτικό έτρωγα πολύ bullying από τους συμμαθητές μου, γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω ελληνικά, ήμουν κλεισμένος στον εαυτό μου και δεν μίλαγα σε κανέναν. Τα παιδιά που είναι πιο ντροπαλά συνήθως τρώνε και πολύ bullying. Αυτό είναι κάτι, το οποίο εμένα προσωπικά με έχει προβληματίσει και έχω μεγαλώσει με αυτό. Έτρωγα μέχρι και το γυμνάσιο bullying σταθερά, δεν το έκοβαν», εξήγησε.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά του. «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν υπήρχε έκφραση. Δεν υπήρχε καμία εκδήλωση συναισθημάτων αγάπης, δεν το έχω νιώσει αυτό και είναι κάτι που υπάρχει και στις σχέσεις μου δυστυχώς. Υπάρχει παράπονο από τις γυναίκες που δεν είμαι εκδηλωτικός και τόσο δοτικός. Προσπαθώ να είμαι και νιώθω ότι είμαι, αλλά υπάρχουν και τα παράπονα», ανέφερε.

Όσο για το αν συζήτησε ποτέ αυτά του τα προβλήματα με τους γονείς του, δήλωσε: «Δεν το συζήτησα, όχι, δεν με άφηναν να το συζητήσω τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι τώρα πια θέλω να πάω και να τους αγκαλιάσω, αλλά δεν μου βγαίνει. Τότε, ήθελα όλο χάδια και δεν τα έπαιρνα. Έχω μεγαλώσει με έναν μπαμπά που είναι παλαιών αρχών και θεωρεί ότι ένα αγόρι δεν χρειάζεται να έχει πολλές αγκαλιές και χάδια, γιατί μπορεί να βγει θηλυπρεπής, μαμάκιας ή οτιδήποτε».

Τέλος, πρόσθεσε: «Έχω μεγαλώσει με πολλά και αυστηρά όρια, που έβαζε, οπότε όλο αυτό με έχει καταπιέσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσίδα πρωταθλήτρια σκακιού προσπάθησε να δηλητηριάσει αντίπαλό της και την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας - Δείτε βίντεο

Φωτογραφίες: Τεντόγλου και Καραλής παίζουν με τα μετάλλια και τους γράφουν «αν τα ενώσετε δίνουν υπερδύναμη;»

Η Αθηνά Οικονομάκου δηλώνει ευτυχισμένη - «Σου πάει ο έρωτας» της γράφουν για τις νέες φωτογραφίες με μαγιό από τη Χίο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr