Μαντώ Γαστεράτου: Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα ραδιοφωνική παραγωγός - Όλα είναι καλά τώρα, ανέφερε

Γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της ενώ νοσηλεύεται - Δείτε φωτογραφίες

Η Μαντώ Γαστεράτου νοσηλεύεται αλλά δεν έχασε τα γενέθλια της κόρης της, στις 8 Αυγούστου. Όλη η οικογένεια συγκεντρώθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται, για να σβήσει το παιδί της τα κεράκια από την τούρτα.

Αν και δεν εξήγησε τον λόγο που βρίσκεται στην κλινική, η ραδιοφωνική παραγωγός που σε λίγο θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, έγραψε σε ανάρτησή της ότι όλα είναι καλά.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε μέσα από την κλινική


Μεταξύ άλλων, η Μαντπώ Γαστεράτου έγραψε: «Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια ακριβώς γεννήθηκε η μοναδική μου! 2 χρόνια γεμάτα γλύκα, περιπέτειες, χαρές, αγωνίες, δυσκολίες. Έτσι είναι η ζωή άλλωστε, όλα τα έχει και τα εύκολα και τα δύσκολα και τα καλά και τα κακα... Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται κάνεις την κάθε κατάσταση. Βρίσκομαι λίγο εσπευσμένα εδώ που γεννήθηκαν τα δύο μου παιδάκια και εδώ που περιμένω να έρθει με ασφάλεια σε λίγους μήνες το μικρότερο λουλούδι μας.

Όλα είναι καλά ευτυχώς τώρα! Αυτό που έχω μόνο να πω σε όλους μα πρώτα απ όλα στον εαυτό μου, είναι να εκτιμούμε την κάθε στιγμή! Τις όμορφες και ευχάριστες στιγμές γιατί μας δίνουν χαρά, ελπίδα, νόημα και δύναμη για να προχωράμε σ αυτή την ζωή και τις δύσκολες και αγχωτικές για να παίρνουμε γνώση, σοφία και μαθήματα συνειδητοτητας».



Ειδήσεις σήμερα:

Καταλανός αστυνομικός συνελήφθη στη Βαρκελώνη ως υπόπτος ότι βοήθησε τον αυτονομιστή ηγέτη Πουτζντεμόν να διαφύγει

Συνεχίζονται οι μάχες στο Κουρσκ - Στα 10 χλμ. έχουν διεισδύσει οι Ουκρανοί, «νόμιμη» η εισβολή, λέει η Κομισιόν


Ο 19χρονος τζιχαντιστής ομολόγησε ότι το χτύπημα στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη θα γινόταν με μαχαίρια και αυτοσχέδια εκρηκτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr