Πρεμιέρα για το πρωινό του ANT1

Ο Γιώργος Παπαδάκης στις 06:50 είπε «Καλημέρα» με διαφορετικό τρόπο από ό,τι έχει συνηθίσει και φάνηκε να νοσταλγεί λίγο τα παλιά κάνοντας μια μικρή μνεία στο «Καλημέρα Ελλάδα» που τόσα χρόνια παρουσίαζε...

Σε νέο πλατό ξεκίνησε η «σκυταλοδρομία» για το πρωινό του ANT1. Ο Γιώργος Παπαδάκης στις 06:50 είπε «Καλημέρα» με διαφορετικό τρόπο από ό,τι έχει συνηθίσει και φάνηκε να νοσταλγεί λίγο τα παλιά κάνοντας μια μικρή μνεία στο «Καλημέρα Ελλάδα» που τόσα χρόνια παρουσίαζε.

Οι συνεργάτες του Ντόρα Κουτροκόη, Χριστίνα Τσόκρη και Ντίνος Σιωμόπουλος τον πλαισιώνουν ενώ το στούντιο χωρίζεται σε τρία τμήματα. Δύο τραπέζια, ένα στρογγυλό και ένα ορθογώνιο, για χώρο εργασίας και για τους καλεσμένους αντίστοιχα και ένα μεγάλο video wall για τις συνδέσεις. Καλεσμένους είχε τον Θεόδωρο Πάγκαλο αλλά και τη Λιάνα Κανέλλη στη συνέχεια, η οποία έμεινε για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η «γέφυρα» με το χαλαρό μέρος του πρωινού.

Ετσι, λίγο πριν τις 10, την εμφάνιση τους έκαναν και οι παρουσιαστές Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστος Φερεντίνος, οι οποίοι με το που μπήκαν και έκατσαν οι υπόλοιποι έφυγαν. Οι πλάκες μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν ενώ η Λιάνα Κανέλλη που απέμεινε «μόνη» μετέφερε τις ευχές της για καλή αρχή με τον δικό της τρόπο.

Η Σίσσυ με ένα κολλητό άσπρο φόρεμα και φλατ μπεζ μπότες έκανε μια υπέροχη εμφάνιση ενώ ο Χρήστος λιτός και απέριττος επέλεξε ένα σακάκι και ένα ουδέτερο πουκάμισο.

Το «πρωινό ANT1» μπαίνει έτσι στην μάχη των πρωινάδικων. Καλή αρχή και καλά νούμερα…

Ευχές σε όλο το team έστειλε και η διευθύντρια επικοινωνίας του καναλιού Κατερίνα Γκαγκάκη με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο, ένα ωραίο κουτί με διάφορα δώρα μέσα όπως μας έδειξε η παρουσιάστρια Σίσσυ μέσω του Twitter της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr