DJ Stephan για Έλενα Τσαγκρινού: Ήμουν στον τοκετό κι ακουμπούσα για να μην λιποθυμήσω, οι γυναίκες είστε πολύ δυνατές

Οι δηλώσεις τους μέσα από το μαιευτήριο λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της, DJ Stephan, έγιναν για πρώτη φορά γονείς με τη γέννηση του γιου τους, το πρωί της Παρασκευής 9 Αυγούστου.

Μετά τις αναρτήσεις τους στα social media, μέσα από τις οποίες έκαναν γνωστό ότι καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ο DJ Stephan έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Summer's Cool» μέσα από το μαιευτήριο.

«Η Έλενα είναι πολύ καλά, είναι εδώ πέρα και θηλάζει το μωράκι. Γεννήσαμε φυσιολογικά, ήταν πάρα πολύ δυνατή στη γέννα η Έλενα και έζησα μια απίστευτη εμπειρία που ήμουν μέσα στον τοκετό. Μου είχαν πει να καθίσω προς τα αριστερά να ακουμπάω σε περίπτωση που θα λιποθυμήσω, όλα καλά πήγαν δεν λιποθύμησα, όλα καλά πήγανε» είπε ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού.

Δείτε το βίντεο


Στην πορεία, πρόσθεσε: «Οι γυναίκες είστε πολύ δυνατές. Ένας άνδρας μπορεί να το καταλάβει πολύ μόνο όταν είναι μέσα στη γέννα», ενώ αποκάλυψε πως ο γιος του γεννήθηκε, 2 κιλά και 800 γραμμάρια.

Στο κλείσιμο της τηλεφωνικής επικοινωνίας η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τι να πιστέψω… είναι το κάτι άλλο αυτό που μου συμβαίνει», είπε η τραγουδίστρια για τις πρώτες ώρες αγκαλιά με τον γιο της.

Η ανάρτηση μετά τη γέννα
Την ευχάριστη είδηση για τον ερχομό του γιου τους έκανε γνωστή η Έλενα Τσαγκρινού μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το μαιευτήριο.

Σε αυτό, φαίνεται το δωμάτιό της που έχει γεμίσει μπαλόνια και λουλούδια, ενώ πάνω του γράφει: «Ήρθες αγγελούδι μας».

Δείτε το βίντεο:

Eπιπλέον, η τραγουδίστρια ανάρτησε μια φωτογραφία με το πατουσάκι του μωρού. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Ήρθες». 

Δείτε την ανάρτηση:

Κατά τη διάρκεια του τοκετού, στο πλευρό της ήταν ο αγαπημένος της, ο οποίος μάλιστα, ανέβασε στο Instagram ένα story μέσα από το μαιευτήριο, όπου φορά μάσκα και μπλε στολή. 

Δείτε το story:


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο trend στα social media ο Τσιτσιπάς για τις βρισιές στον πατέρα του - Δείτε τι του γράφουν

Ανησυχία στην Ιαπωνία για την αυξημένη πιθανότητα «μεγασεισμού» - Ο Κισίντα ακύρωσε το ταξίδι του

Με 7 εναέρια συνεχίζεται η μάχη με τη φωτιά στο Ρέθυμνο - Αγωνία για την ενίσχυση των ανέμων μέσα στην ημέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr