Ανδρομάχη: Η φωτογραφία της λίγο πριν γεννήσει - Πότε θα μας κάνει έκπληξη το μωρό, γράφει

Η τραγουδίστρια ποζάρει χαμογελαστή με το μαγιό της

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου είναι έτοιμη να γίνει μητέρα και σε λίγες μέρες θα γεννήσει το πρώτο της παιδί, με τον Γιώργο Λιβάνη.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Αυγούστου, η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με μαγιό. Στο στιγμιότυπο, η Ανδρομάχη είναι σε μια ξαπλώστρα και χαμογελαστή ακουμπάει τη φουσκωμένη κοιλιά της. Στη λεζάντα έγραψε: «Μπήκαμε στον μήνα μας. Για να δούμε, πότε θα μας κάνει έκπληξη το μπέιμπι».

Η ανάρτησή της


Η τραγουδίστρια, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την εγκυμοσύνη της με τους διαδικτυακούς της φίλου. Τις προάλλες ανέβασε στο Instagram ένα βίντεo, στο οποίο βρίσκεται στη θάλασσα και χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλιά της με φόντο, το ηλιοβασίλεμα.

«Ανυπομονώ να δούμε αυτό το ηλιοβασίλεμα μαζί μικρούλι μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, που έκανε το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο, φωτογραφίες: Ξεπερνά τα 20χλμ. το μέτωπο της φωτιάς που καίει το Πεντελικό όρος - Ενισχύονται οι άνεμοι

Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε, γράφουν στο Twitter

Με άρωμα Ελλάδας ο αποχαιρετισμός από το Παρίσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Το σόου και η παράδοση της φλόγας στο Λος Άντζελες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr